Eräiden äskeisten tapausten jälkeen tämä pitkään odottanut kirjoitus on aiottua kriittisempi: Someterroriin ja #maalittamiseen keskittyvä ”silakka-parvi”-operaatio on jo näyttänyt todellisen luontonsa kohdistamalla laumahyökkäyksensä yksilöityihin henkilöihin. Anonyymeinä pysyttelevät ”silakat” eivät tajua, kuinka vaarallisilla asioilla he leikkivät. Tarkastelemme.

Kauas on etäännytty siitä, kun tunnettu vasemmistolainen mielipidevaikuttaja saattoi lausua TV-keskustelussa porvarilliselle vastaväittäjälleen, että ”en hyväksy mitään esittämääsi mielipidettä, mutta puolustan kaikissa oloissa sinun oikeuttasi ilmaista ne”. Kokonainen sukupolvi suomalaisia vasemmistolaisia kasvoi tähän ajatteluun, suvaitsevaisuuteen ja liberalismiin, mutta sitten vasemmistolle tapahtui jotakin.

Valistuneen ja argumentoivan keskustelijan tilalle on tullut punaviherfundamentalisti, joka sharia-poliisin tai taannoisen NKVD:n ”valppaudella” (=paranoialla) etsii toisinajattelijasta virhettä, johon vetoamalla hän voi kiistää tämän sananvapauden ja jopa olemassaolon oikeuden. Jossain on Oikeuden Ajatusten Kirja, jonka doktriinista ei saa poiketa. Etteikö edes kysyäkseen? -Sehän se kuolemansynneistä pahin onkin.

Eilen jaettiin Facebookissa pohjois-uusmaalaisen pikkukunnan perussuomalais-aktiivin nimellä, kuvalla ja aidosta fb-profiilista siepatuilla sisällöillä lavastettua fb-valeprofiilia, joka -jos sen kaveriksi hyväksyi- alkoi heti jakaa linkkejä pornosivuille. Tämä on ns. seppolehto-metodi, josta on annettu joskus ehdoton vankeustuomio. Materiaali on niin moninkertaisesti rangaistavaa, ettemme lainaa sitä tänne.

Juuri saimme tietää, että kahden somea paljon käyttävän kansalaisaktivistin Youtube-tilit on yllättäen suljettu. Seuraava kehoite joukkovainoon olikin jo nähty ennakkoon:

silakat-reformi000000

silakka-tiia00001

silakat0000000Dear @TiiaMaija, olet stalkannut salanimellä erästä keskusteluketjua somessa. Jos haluat vielä kirjautua sinne, käytä omaa nimeäsi.

t. ketjun mode.

”Silakoiden” tunnuslause on jotain sinnepäin, kuin ”parvessa on voimaa!”. Meillä on Suomessa myös kansansutkaus: ”Joukossa tyhmyys tiivistyy.”

”Silakka-liike” on siis lyhyen eksitenssinsä aikana jo ehtinyt mielipide- ja henkilövainojen tasolle. #Kapina-liikkeille, jotka vastustavat vallanpitäjiä joskus huonoistakin asemista käsin, ja kynsin & hampain, -niille käy joskus näin. Bai-tö-vei, missä ovat ”silakoiden” vastarinnan kohteet, nämä hirmuhallitsijat ja tyrankit?

Juuri edempänä olleessa twiitti-kuvakaapissa esittelimme heidät: Panu Huuhtanen ja Tiina Keskimäki. Ettekö ole kuulleet heistä? Koko äärivasemmiston… eikun suvaitsevaisten liberaalien, huomio ja kaikki heidän raivonsa, -ja nettisensuuri-vaatimuksensa, tähtäävät näiden kahden vaientamiseen. Vaan johtavatko Huuhtanen ja Keskimäki Suomea, huonoa politiikkaa tuottaen?

Niin sen täytyy olla, sillä #vallankumoukselliset vastustavat aina vallanpitäjiä hampaat irvessä ja rystyset verellä. Ne, jotka vainoavat kritiikin esittäjiä ja toisinajattelijoita, ne ovat vallanpitäjien väkivaltainen siipi. Hirmuvallan palvelijoita ja demokratian vihollisia lipun väristä riippumatta.

Tehkää itse johtopäätöksenne. di-gold