Olen törmännyt väitteisiin että jossakin on salaliitto jonka ytimessä on hämäriä tahoja, jotka ilmastonmuutos-hysterian varjolla manipuloivat kokonaisia kansoja toimimaan tietyllä tavalla, ja muuttamaan elintapojaan epäilyttäviä tavoitteita omaavien rikkaiden hyödyksi. Totta vai tarua?

Vieraskynä: Saphira

Todisteiksi salaliitosta tarjotaan esimerkiksi tieteellistä tutkimusta ja kovaa dataa. Vaikkapa sitä, että IPCC-järjestön ilmastomalleista puuttuvat ilmaston suureet määrittävät tase-yhtälöt . Ossi Tiihonen, ”ilmastonmuutosdenialisti” joka on joutunut muun muassa Suomen Kuvalehden jutussa mankeliin jossa hänen persoonaansa on härskisti mustamaalattu, ja ulosantiaan väritetty punavihreiden lasien kautta, sanoo (jutun perään linkatulta videolta):

Oikein laadittu ilmastomalli kuvaa ilmakehän kaasun pisaroiden ja hiukkasten suureitten tilastollisesti edustavat aikakeskiarvot. Ilmastomallin tulee siis perustua ilmakehän kaasun, pisaroiden ja hiukkasten suureiden tase-yhtälöihin ja niiden reunaehtoihin. Näin laadittu ilmastomalli määrittää ilmaston kaikkien suureitten taseyhtälöiden samanaikaisesta ratkaisusta ilmakehän ympäristön funktiona. IPCC:n ilmastomalleista puuttuvat kaikki ilmaston suureet määrittävät tase-yhtälöt, joten IPCC:n ilmastomallit ovat lähtökohdiltaan täysin virheellisiä.

Lähteeksi tälle sitaatille Ossi Tiihonen mainitsee kaksi suomalaista ilmastoa tutkivaa tiedemiestä, professorit Pertti Sarkomaa ja Seppo Ruottu.

Jos IPCC:n ilmastomallit ovat näin heikoilla jäillä (pun intended), miksi sitä edistetään jumalaisena totuutena, jonka kieltävät voivat joutua jopa viranomaisväkivallan kohteeksi?

Eikö tällainen viittaa juuri väitetun salaliiton olemassaoloon?

Toinen asia mitä salaiitosta puhuvat mainitsevat on että kaksi suurinta ilmastonmuutos-alarmismia levittävää gurua, Al Gore, ja myös ex-presidentti Barak Hussein Obamaasuvat itse merenranta-asunnoissa, vaikka ovat paasanneet kivasti rahaa tuottaneilla luennoillaan miten ihmisten pitää luopua niin monesta asiasta jotta emme huku kun merenpinta nousee.

Eikö tämäkään kelpaa viitteeksi sille että jokin on vialla ilmastonmuutos-alarmismissa, ja joku salaliitto on olemassa kun tätä alarmismia paasataan yllä mainituista ja sadoista muista seikoista huolimatta?

Ei, toistan jälleen että mitään salaliittoa ei ole olemassa. On kyse avoimesta, julkisesta liitosta. Eräskin tutkija-skribentti puhuu ilmastonmuutosteollisesta kompleksista. Ilmastonmuutos-alarmismia lietsovat tekevät sitä kaikkien nähtävissä, eivät salaa. Ainoa mitä salaavat on, että alarmismille ei löydy tarkemmin katsottuna katetta.

Ossi Tiihonen mainitsee  tästä blogikirjoituksessaan jossa hän kuvaa yksityiskohtaisesti miten Suomen Kuvalehti teurasti hänet ja hänen viestinsä jutussaan:

Minua yritetään yo. kappaleessa leimata salaliittoteoreetikoksi. Kyse ei ole mistään salaliitosta, vaan aivan julkisesta liitosta joidenkin tutkijoiden, median ja punavihreiden poliitikkojen kesken. Asiasta on kirjoittanut mm. tunnettu tanskalainen valtiotieteilijä Björn Lomborg nimittäen liittoa ’ilmastoteolliseksi kompleksiksi’. Sama asia tulee esille kymmenien muiden ilmastorealistien julkaisuissa, esimerkiksi MIT meteorologian emeritusprofessori Richard Lindzenin videossa.

Keitä ovat Sarkomaa ja Ruottu? Otetaan toinen sitaatti samasta Ossi Tiihosen kirjoituksesta:

Kirjoitin 14.8.2019 politisoituneesta Suomen Ilmatieteen laitoksesta pitkän analyysin. Kirjoitus liittyi mm. Ilmatieteen laitoksen haluttomuuteen keskustella ilmakehän perusfysiikasta kahden arvostetun suomalaisprofessorin kanssa. Suomalaiset professorit, teknillisen termodynamiikan professori Pertti Sarkomaa ja lämpö- ja virtaustekniikan ja polttotekniikan professori Seppo Ruottu julkaisivat 29.7.2019 pitkän raportin jota he ovat neljä viime vuotta koostaneet: Climate change and use of fossil fuels. Tutkimuksessa on kyse kritiikistä Kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n ja sen etäpesäkkeen Suomen Ilmatieteen laitoksen keskeiseen väitteeseen, jonka mukaan hiilidioksidi vaikuttaa merkittävästi tai jopa ainoana tekijänä ilmaston lämpötiloihin.

Professorien johtopäätöksen voi havaita kukin aivan itsekin, sillä ilmakehän lämpötila ei ole noussut yli 21 vuoteen, eikä korrelaatiota hiilidioksidin ja lämpötilan välillä ole. Lämpötila on ollut hitaassa laskussa jo 7000 vuotta, kuten tämän artikkeli otsikkokuva osoittaa. Laskun ovat keskeyttäneet välillä ajoittaiset lämpökaudet, jollaisella nytkin elämme. Lämpötila on kuitenkin huomattavasti alhaisempi kuin 7000 vuotta sitten, jolloin lämpötila helli Suomea siten, että sankka puusto kasvoi pohjoisen Lapin tuntureilla, jossa kasvaa nyt vain vaivaiskoivua.

Sarkomaa&Ruottu (ja allekirjoittanutkin) ovat yrittäneet saada Ilmatieteen laitoksen ottamaan kantaa S&R tutkimukseen julkisesti ja kootusti. Tällöin saisimme kerrankin käyntiin keskustelun muustakin kuin ’Maapallo paistuu’ -näkökulmasta. Tyypillinen tapa Ilmatieteen laitoksella on nimittäin ollut vaieta kritiikki kuoliaaksi vedoten tällöin kriitikon taustaan tms. kuten nytkin yritettiin.

Jos ilmastonmuutos-alarmistinen teollisuuskompleksi on julkinen, mistä se löytyy? Jo pelkästään valtamedian sivuilta löytyy muutamia pääprotagonisteja. YK ja Agenda 2030, eli ”Kestävä Kehitys”. Kestävä Kehitys -agenda ohjaa tänään kaikkien suomen kuntien ja läänien toimintaa melkoisen yksityiskohtaisesti. Richard Lindzenin videolla on mainittu liuta hyötyjiä ja heidät on kategorisoitu.

1. IPCC -tiedemiehet

2. Poliitikot

3. Luonnonsuojelujärjestöt

4. Valtamedia

Voidaan perustellusti väittää että nämä kaikki saavat rahoitusta pieneltä eliiti-klikiltä. Enemmän tai vähemmän avoimesti ja julkisesti. Hyötyjiin voidaan lisätä vielä kaikenlaiset yhteiskunta-infran tuottamis- ja rakentamis-korporaatiot. Osa rahoituksesta saadaan veronmaksajilta, pelottelemalla heidät muuttamaan kokonaan sen miten viettävät arkeaan. Kokonaisen yhteiskunnan infran korvaaminen toisella on yhtä rahakasta toimintaa kuin sodat ja niiden seurauksien korjaaminen jälkikäteen.

On järkevää toteuttaa remontti virheeseen perustuen, koska silloin voidaan myöhemmin ”todeta” että ”hups”, olimme väärässä, nyt pitää tehdä uusi Hurja Remontti yhteiskunnan infralle. Ja Herra Ka Ching on riemuissaan.

ilmasto800445

Lähteet:

https://www.ossitiihonen.com/tag/ilmastonmuutos/page/2/

https://www.ossitiihonen.com/2018/12/10/paras-ilmastonmuutosvideo-5-min/

https://www.youtube.com/watch?v=PF-WThiKEiI