Kolumni: Saphira.

Suomeen on pakotettu ns.  yksipuolue-rulettidiktatuuri. Ei väliä mitä väriä ruletin viisari osoittaa kun vaalit ovat ohi, joka tapauksessa jatketaan samojen epämääräisten päämäärien toteuttamista kuin ennenkin. 

kolumnikuva0000002

Jopa silloinkin kun oli tarjolla suoran demokratian vaihtoehto (mihin se katosi, vai katosiko?), vakuutti valtamediakoneisto meidät siitä että jos haluamme itse äänestää konkreettisista asioista, emme tule äänestämään mitä oikeasti haluamme. Että vain äänestämällä käytännössä tuntemattomia henkilöitä, joiden taustoista julkisuus-kampanjoiden ulkopuolella emme tiedä paljoakaan, voimme varmistaa että saamme mitä haluamme.

Viheltäjät sanovat että onkin kyse siitä että vuosi toisensa jälkeen sama taho pitää samaa pyssyä Suomi-Neidon ohimolla, samasta syystä. Tästä johtuu että Suomen kansa ei saa ketään valtaan ajamaan oikeasti omia intressejään, oli kuka tahansa näennäisesti toteuttamassa vaalipuheissaan lupaamaansa politiikkaa.

Kun kansa reagoi epäoikeudenmukaisuuteen, siitä ei tuo taho pidä. Puolueesta riippuen reagoidaan eri tavoin siihen että pyssyn piippu on ohimolla. Yksi sulkee silmänsä, toinen pyyhkii hikeä otsalta, kolmas etsii voidepurkkia jotta pyssypiipun aiheuttama ärsytys lievenisi. Mutta että pyssy poistettaisiin ohimolta ja uhkaaja riisutaan aseista – ei tule kuuloonkaan! Tämä voi johtua siitä että Suomi-neito luulee pyssyn olevan tiputusletkun venttiili jota kautta Suomi-neito saa ravintoa jonka puutteesta voi kuolla.

 

kolumnikuva000001