Keskustelu koronavirus-covid19:sta käy maailmalla kuumana: Toisaalla epäillään bioase-alkuperää, toisaalla muistellaan että rokote on jo olemassa. Luemme ja hämmästelemme, ja haemme omaehtoisesti taustatietoa luetun arvioimiseksi. Rattoisia hetkiä!

Kolumni: Saphira.

Koko maailmassa nyt voimassa olevan bio-aseterrorismia kokevan lainsäädännön laatija Dr. Francis A. Boyle sanoo että hänellä on Koronavirus-rokotteen patenttipaperit hallussaan. Pandemiana nyt leviävän viruksen patentti on haastattelussa mainitulla Pirbright -Instituutilla! Käännän tähän haastattelun osan jossa hän kertoo patentista:

Alkuhuomautus: Jutussa on epäilemättä salaliittoteorian piirteitä. Totuus voi olla joko parempi tai pahempi kuin tässä kerrottu. Etene sen mukaisesti ja käytä aivojasi vaikkapa syy-seuraus ja ”seuraa rahaa” -linjalla. Valveutuneella ihmisellä on myös taipumus ajatella että jos päättäjät toimivat vahingollisesti yhdessä asiassa, he voivat tehdä niin myös toisessa asiassa.

 

Haastattelija: Robert F. Kennedy Jr. mainitsi kerran että 50 – 80% hankituista rokotteista jää yleensä käyttämättä. Samaa olet sinäkin sanonut. Kuten sen että WHO, Maailman Terveysjärjestö saa valtaosan rahoituksestaan lääkejäteiltä. USA:n Julkinen Terveydenhuoltolaitos CDC on korruptoitunut. Mitä ajattelet näistä, WHO:sta..?

Francis A. Boyle: Maailman Terveysjärjestön (WHO) lausuntoihin ei voi lainkaan luottaa, koska lääkejätit ovat ostaneet sen. WHO toimii USA:n hallituksen kanssa yhteistyössä. Kyllä, lääkejätit tienasivat. Mitä sika-influenssaan tulee, tutkin sitä, se ei vaikuttanut geneettisesti modifioidulta bio-aseelta. Se oli kolmen eri viruskannan yhdistelmä. Onneksi se ei ollut niin tappava kuin pelkäsimme.

Lääketieteellinen julkaisu Lancet on kertonut että (koronaviruksen) kuolleisuusprosentti on 15%. (Paljon korkeampi kuin Helsingin Sanomien väittämä kolme kuolonuhria sadasta tartunnan saaneesta, kääntäjän huomautus). Tarttuvuusaste on yli 80%. Tämä on paljon vakavampi tauti kuin sika-influenssa. Lääkejätit miettivät tällä hetkellä miten tienata tilanteesta. Wall Street Journal julkaisi juuri artikkelin siitä miten suuret lääkeyhtiöt yrittävät keksiä uusia patentteja, sellaisiakin jotka ovat hyödyttömiä, jotka eivät auta ketään.

Valtamedian mukaan ei ole mitään rokotetta olemassa.  Kyllä on! Pirbright Institute on kytköksissä Englannin biosota-aseiden kehitysohjelmaan, esimerkiksi suu- ja sorkkatautiin liittyen. Sen myötä hävitettiin paljon karjaa Englannissa (vuonna 2002). Minulla on rokotteen patenttitekstit hallussani, en vaan ole ehtinyt lukea niitä vielä. Tekstiä on 25 sivua.

gravitas800300

Pirbright -istituutti väittää kotisivuillaan että Kiinasta nyt lähtöisin olevaan viruksen muunnokseen liittyvää patenttia ei ole olemassa some-väitteistä huolimatta. Vapaasti sisältöä suomentaen:

Yksi tukijoistamme on Bill ja Melinda Gates -säätiö. He eivät ole rahoittaneet patentin 10130701 kehittämistä, ja tämä patentti liittyy vain eläimissä oleviin koronaviruksiin, miten näistä tehdään heikennetty muoto rokotuksia varten. 

Lausunto on siinä mielessä erikoinen että ihmisissä leviävän korona-viruksen sanotaan olevan lepakoissa eli juuri eläimissä esiintyvän koronaviruksen kaltainen.  Takaisin haastatteluun:

USA:n patenttitoimisto ei anna patenttia jos sellainen ei ole tieteen tukema. Rokote on siis olemassa. Kaikki valehtelevat siitä ja pitävät asiaa vakan alla.  Suuryhtiöiden täytyy tienata. Väitetään että rokote kehitetään kolmessa kuukaudessa. Patentti on  olemassa. USA:n hallituksen vahvistama. En tiedä kuinka toimiva tämä patentti on, mutta rokote se on. En tajua miksi se ei ole kaikkien saatavilla nyt? Kenties poliittiset päättäjät ovat jo saaneet rokotten.

Haastattelija: Olen kuullut väitteitä että Bill ja Melinda Gates rahoittavat Pirbright Instituuttia?

pirbricht800300

Francis A. Boyle: Bill ja Melinda Gates -instituutti rahoittaa bio-ase -tutkimusta. Ei voi luottaa heidän tarjoamaan informaatioon. Gates-pariskunta kertovat miten haluavat tehdä maailmasta paremman paikan. Ja ovat avoimesti paljastaneet että heidän mielestään maailma olisi parempi jos maapallolla olis paljon vähemmän ihmisiä.  Bill ja Melinda Gates -säätiö, siinä susi lampaan vaatteissa.

Lisää:

https://www.youtube.com/watch?v=TsyujjitOFM

https://www.pirbright.ac.uk/news/2020/01/pirbright%E2%80%99s-livestock-coronavirus-research-%E2%80%93-your-questions-answered

https://www.sites.google.com/site/bioterrorbible/GOV-TESTS–ATTACKS/england-foot-mouth-attacks-2007

”As was the case in 2001, when a vial of foot and mouth virus that was ”stolen” from a government bio-weapons laboratory caused untold misery for thousands of farmers and devastated the industry, the origin of the latest outbreak traces directly back to a government research facility.

The strain in infected cattle is identical to that used for vaccines at the Institute for Animal Health at Pirbright, three miles from the farm,” reports the BBC .

The strain was used in a vaccine batch manufactured on 16 July by a private pharmaceutical company Merial Animal Health.

The firm shares Pirbright with the government’s Institute for Animal Health (IAH), which conducts research into foot-and-mouth..

..We see ONLY WITNESS-TOURISTS FROM THE UK being disinfected. India has had an outbreak of Foot-and-Mouth Disease Virus that had merged with hemorrhagic septicemia, yet, we do not see Indian or Bangladesh tourists having to disinfect their shoes when entering the US. Why only tourists and visitors from the UK? Is there anything ”different” about the strain of Foot-and-Mouth Disease Virus in the UK?”