Kirjeessä on paljon samaa kuin mistä Suomenkin vaihtoehtomediat ja valistuneet, vallan kehyksestä periferiaan dumpatut viheltäjä-poliitikot ovat jo vuosikymmenet varoittaneet. Kuten se että muslimit opettavat lapsilleen lojaalisuutta vain islamia ja muslimeja kohtaan, ja että tulevat epäröimättä käyttämään lapsiaan myös itsemurha-iskuissa kun oikea hetki koittaa.

Siteeraan sellaisen osan suunnitelmasta kaapata koko planeetta josta ehkä monet eivät ole tietoisia. Lähteenä on Israelwired.com, joten en ota kantaa onko kirje todellinen. Se jääköön lukijan mietittäväksi.

Kolumni: Saphira.

muslim-takeoff800

”Lapsemme tulevat avioitumaan valkoihoisten kanssa Euroopassa ja USA:ssa. Tulemme osallistumaan länsimaisen monimutkaiseen yhteiskuntarakennelmaan, mutta tulemme silti muistamaan jihadin kun sen aika koittaa. Keitä olemme?  Olemme ”nukkuvia soluja”…

Islamilainen sodankäynti – miten se eroaa länsimaiden toiminnasta. Säännöt ovat muuttuneet – pelaamme ihan eri peliä.

Esimerkiksi Bill Clinton tilasi 50 Tomahawk -ohjusta, hintalappu sata miljoonaa kappale. Näillä hän tuhosi Bin Ladenin savimajoja, hinnaltaan viisikymppiä kappale. Hullua. Mahtava tuotto sijoitukselle?

Entä Osaman hyökkäys USA:han?

Hinta: 19 martyyria, hintalappu 500 000 dollaria.

Hinta länsimaille: Yli 3000 kuollutta ja miljardien dollareiden menetykset jo yhdessä vuodessa. Laske tuotto sijoitukselle…

Tämä on modernia sodankäyntiä. Länsimaat tulevat häviämään. Allah U Akbar.

muslim-sam.harris800

Islam tulee hallitsemaan maailmaa. Et voi tehdä yhtään mitään asialle. Islam tulee hallinnoimaan maailmaa vaikka maailman bruttokansantuote putoaisi puoleen nykyisestä syystä että islamilaiset lait määräävät kaikesta.

Sinun näkökulmasta maailma kaatuu pimeään keskiaikaan, eikä tämäkään tule estämään Islamin voittokulkua.

Haluatko varmasti pelata tätä peliä vaikka kohtalosi on hävitä? 

Se että Saudi-Arabia on viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana satsannut sata miljardia dollaria  koulutukseen kautta islamilaisen maailman, alkaa nyt kantaa hedelmää.

Sillä välin kun länsimaat keskittyivät lääkkeiden kehittämiseen, eliniän lisäämiseen, geenien kartoittamiseen, avaruuteen matkustamiseen, internetin keksimiseen, uusien lainsäädäntökokonaisuuksien kehittämiseen, ihmisoikeuksiin ja taloudellisiin saavutuksiin, sillä välin kun ACLU voitti terveen järjen ja Amerikkalainen kekseliäisyys hyödytti koko maailmaa, loimme 1,4 miljardin muslimin joukosta 200 miljoonan taistelijan joukot. 

Nämä joukot liikkuvat paikasta toiseen, puhuvat, ovat esiohjelmoituja, vihaavat länsimaita, eivät ajattele, sekä ovat itsemurhaan valmiita loisia ja terroristeja. Et voi voittaa, sillä henki on karannut pullosta.

Tulemme käyttämään länsimaiden ystävällisyyttä, oikeudentajua, myötämielisyyttä, sananvapautta ja suvaitsevaa politiikkaa heitä vastaan. Puukotamme heitä selkään. 

muslim-threayh800

Mitä aiot tehdä? Olet tuomion oma.

Koko kirje englanniksi, ole hyvä: