Tällainenkin käsitys asioista on olemassa – ei ihme jos on tahoja jotka haluavat virukseen liittyvän valeuutisoinnin kuriin.

Kolumni: Saphira.

no-covid800300

Tämän ”salaliittoteorian” arkkitehti on Jon Rappoport, erittäin kuulu vaihtoehtoisia näkemyksiä asioista tarjoava nettimediajulkkis. Hänen kaksi suurinta projektia netissä ovat ”The Matrix Revealed” ja ”Power Outside The Matrix”. Hänen uusin postauksensa koskee sitä ihmettä että USA:ssa kuolee vähintään 25000 ihmistä vuodessa influenssaan, eikä siitä olla moksiskaan, mutta nyt kun 15 ihmistä on koronaviruksen kourissa, lietsotaan paniikkia. Go figure?

Siteeraan lyhentäen hänen teoriansa viruksesta jota ei ole olemassa. Joko on turvavyöt päällä?

”Miten feikata kokonainen epidemia – ja huijata miljardeja ihmisiä”

Kun valtavat mega-korporaatiot ryöstävät maa-alueet kanta-asukkailta ja myrkyttävät nämä alueet saasteilla – miksi tämä ei ole ihmisten murhaamista? Jos huumelangarijengi ryöstää yöklubin ja murhailee kymmeniä ihmisiä iskussa, onko kyse vain ”tähän alaan kuuluvasta normaalista liiketoiminnasta”, josta syystä näitä ei pitäisi asettaa syytteeseen ja tuomita?

Miten joku taho voisi feikata valtavan epidemian? Mikä voisi olla motiivi?

Yksi motiivi on piilottaa jo meneillään olevaa pahaa. He haluavat selittää sairastumiset ja kuolemat vaihtehtoisella tarinalla. Jos vaikkapa sekoitus saastunutta ilmaa, vettä ja 5G -langattoman teknologian säteilyä saavat ihmiset romahtamaan, eivät syylliset missään nimessä halua paljastua.

Wuhan oli koko Kiinan saastunein kaupunki muutama vuosi sitten (kääntäjän kommentti).  http://www.chinadaily.com.cn/china/2014-06/13/content_17586476.htm

Sensijaan voidaan väittää että uusi virus on liikkeellä, ja se aiheuttaa muun muassa keuhkoihin liittyviä oireita. ”Virus vaan ilmestyi kuin tyhjästä, varmaan eläimestä ihmiseen.”

Tarvitaan siis ryhmä tartuntoja jollakin rajatulla alueella. Pienellä ryhmällä ihmisiä olisi samat oireet. Helppo nakki. Miten olisi normaalit flunssan oireet? Kuumetta, väsymystä, painotusta juuri keuhkoihin liittyviin oireisiin (kuten ilmansaasteista kärsivillä alueilla on). Monet heistä kovin kipeinä, pari kuolee. Informaatiokoneisto käynnistetään.

”Tauti on päässyt irti”. Paitsi että ei oikeasti. Tarinaa riittää kyllä siitä mistä virus pääsi liikkeelle. Vaikkapa paikallisesta kapakasta tai satamatorilta. ”Uhrit altistuivat jollekin”.

Suuret auktoriteetit kuten WHO ja lukuisat terveydenhuoltolaitokset hyppäävät valtamedian totuus-seerumi -vaunuun, toistaen samaa. EPIDEMIA!

Tekninen termi tälle on ”HEVON P:KAA”. Ihmiset sairastuvat ja kuolevat yllä mainittuun ympäristökatastrofiin. Saasteisiin. Mutta medialla on oma versionsa; ”CDC ja WHO kertovat mysteerisestä taudista kaupungissa X, ja viruksen tunnistaminen…”  WHO ja CDC väittävät AINA että on kyseessä virus. Myös perusteetta.

Koko maailma saa kohta tietää viruksen tarkan nimenkin. ”VX-21” tai jotakin. Siirtyi kalasta ihmiseen, eräs kalastajakin on jo kuollut.

Seuraava kysymys – onko tiedemiehillä oikeasti havaintoa tästä uudesta viruksesta? Lue seuraava osuus tarkkaan sillä siihen liittyy eräänlainen sanallinen  ”korttitemppu”.

Skenaario 1: Tiedemiehet eivät itse asiassa käyttäneet standardimenetelmiä saadakseen puhtaan virus-näytteen viljelyä varten yhdestäkään väitetystä potilaasta. Eivätkä varsinkaan nähneet MONTA samaa virusta puhtaassa viljelmässä. Entä onko mitään saatu valo- tai videokuvatuksi? Ainakaan ei ole mitään tällaista informaatiota satojen potilaiden tartunnan aiheuttajasta. 

Heidän olisi pitänyt testata väitetyt potilaat kunnolla, mutta tätä ei tosiaan tehty.

Mitään RIIPPUMATTOMIA tutkijoita ei todellakaan olla käytetty  vaikkapa satojen potilaiden virologisten tutkimusten suorittamiseksi.

WHO ja CDC keksivät ”indirect marker” -epäsuoran testimenetelmän, ja käyttävät sitä. Tällaisen inferenssi-menetelmän avulla on ”löydetty virus jota ei olla nähty”.

Skenaario 2: Ollaan myötämielisiä ja otaksutaan että tiedemiehet itse asiassa ovat ottaneet kuvia elektroni-mikroskoopilla tästä viruksesta. Muutamista potilaista, ei sadoista. Mitä he näkisivät näissä valokuvissa? He voisivat nähdä jotakin hiukkasia, mutta nämä voisivat olla mitä vaan normaalia ihmisen elimistössä oleilevaa, ei mitään harmillista. Tiedemiehet kuitenkin alkavat hyppä tasajalkaa ja julistaa – TÄSSÄ SE ON, TAPPAJAVIRUS!  Selvitämme sen geenikoodin! Niin tekevätkin.

Entä sitten? Tiedemiehet eivät selvitä onko kyse vaarallisesta vaiko viattomasta versiosta. Koska heidän tarvitsee vain löytää JOTAKIN josta voivat väittä jotakin.

Molemmissa skenaarioissa ollaan vielä kaukana todellisesta patlogisesta löydöksestä. Eli kyseisen taudin aiheuttajan tunnistamisesta.

Mutta uutiskanavat myyvät tarinoitaan. Kokonaisia kaupunkeja on eristetty, rokotteitakin kehitetään jo. Tautia todetaan yhä uusilla paikkakunnilla ja alueilla.

no-covid002-800300

Hetkinen. Tämä on se missä ihmisiä huijataan helpoimmin. Tässä siis kaupunki jossa ei ole saasteita vedessä, ilmassa eikä eetterissä. Mutta ihmisiä sairastuu. Miten selität tämän?

Arviot uusista tapauksista sekä levinneisyydestä perustuvat lähinnä DIAGNOSTIIKKAAN. Ja käytetään kahta eri koetta, vasta-aine -koe ja PCR- eli polymeraasi-koe.

Lyhyesti, kumpikaan koe ei riitä kertomaan että ”Tämä on sairastunut juuri tähän”. Näihin kokeisiin luottaminen on kuin löisi vetoa pelistä jonka ajankohtaa ei edes olla määrätty. Farssi.

Vasta-aine -koe on tarkoitettu näyttämään korkeintaan sen että potilas on ollut kontaktissa virukseen (joskus). Ennen vuotta 1984 kyseisen kokeen positiivinen näyte tarkoitti että potilas on hyvässä kunnossa. Immuunijärjestelmä oli voittanut kyseisen patogeenin. Sitten, monesta huonosta syystä, käännettiin tiede ylösalaisin. Yhtäkkiä tämä testi tarkoittikin että ihminen on sairas tai tulossa sairaaksi. Farssi.

PCR-kokeessa otetaan todella pieni kudosnäyte. Siinä voi olla virus. Se on kuitenkin todella, todella pieni. Virusta pitää monistaa analyysia varten. Tämä testi ei kuitenkaan kerro mitään siitä kuinka paljon virusta on potilaan kehossa lisääntymässä. Viruksia tarvitaan miljoonia ja miljoonia jotta aletaan puhumaan sairastumisesta. Ja molemmat kokeet pohjautuvat perusteettomaan otaksumaan että joku tietty patogeeni on aiheuttanut sairauden. Viranomaiset saavat tällaista pateettista dataa, ja kohta kuulemme että 40 maata on epidemian kohteena jo. Ja kansa luottaa informaatioon.

Tämä on vaarallista teatteria.  Seuraavaksi saapuvat myrkylliset lääkkeet ja myrkylliset rokotteet, tautiin jota ei ole. Sairastumisten ja kuolemien TODELLISET syyt jäävät kaiken hälinän alle, jatkamaan tuhoaan. Kovaa rikollisuutta. Kuten murha. Muista se.

Ihmisiä pyydetään luottamaan viralliseen tietoon sairaudesta. Tätä kutsutaan vihjeeksi. Miksi ei saisi kyseenalaistaa? Koska sillä tiellä voi löytyä todellisia vastauksia.

Ne ihmiset joilla kerrotaan olevan koronavirustartunta joutuvat myrkyllisen lääkityksen uhreiksi. Sellaisten jotka voivat vaikkapa pysäyttää solujen jakautumisen kehossa. Henkilöt joilla on valmiiksi heikko terveys voivat kuolla näihin lääkkeisiin. Uutisissa näiden kerrotaan kuolleen ”epidemiaan”.

Ihmiset jotka voivat murhata ihmisiä feikkaamalla epidemioita ja lääkityksiä niihin, voivat tehdä muutakin. Afrikassa ja Haitissa, esimerkiksi, on ryöstetty maat ja kodit ihmisiltä, perustettu teollisuutta ja pilattu ruoka ja juoma myrkyillä. Siispä ”AIDS” -epidemia tarinaksi. Kaukaa haettua?

no-covid003-800300

Lähteet:

https://blog.nomorefakenews.com/2020/02/26/how-to-stage-a-fake-epidemic-and-brainwash-billions-of-people/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC404607/

https://www.youtube.com/watch?v=1VpMApvdIBk

”5G and the Coronavirus connection. Telecommunications and Big Pharma at your service! COVID-19”

 

Advertisement