Kolumni: Saphira.

Tilastot ”emansipaation kärkimaasta” kertovat karua kieltään matuloinnista, rukoushetkistä ja koronaviruksen leviämisestä

Feministihallituksen siunaamassa Ruotsissa on havaittu ilmiö, että Tukholman niissä kaupunginosissa joissa on enemmän ”väriä”, on myös enemmän koronavirus-tartuntoja.  Maanantaina raportoitiin että suuri osa koronavirukseen kuolleista olivat somaleja. Järvasta, Spångasta ja Kistasta.

Informaatiota viruksesta levitetään nyt ruotsissa 15 eri kielellä.  Smittskydd Stockolm, Tukholman terveydenhuollon tarttuvien tautien osasto, kertoi eilen 24.3 että tuli uusi ennätys. Viimeisen vuorokauden aikana 143 uutta tapausta.

Suomesta on saatu havaintoja siitä että juuri afrikkalaiset laumailevat muuten tyhjyyttään kumisevissa ostoskeskuksissa. He kanssakäyvät keskenään suhteellisen vapaasti ja läheisesti. Onko tässä syy miksi koko Uusimaa halutaan nyt eristää muusta suomesta? Miten sellainen yhtiö tai kaupungin työpaikka jolla on afrikkalaisia töissä johtuen ”positiivisesta syrjinnästä” voi suojautua tältä vaaralta nyt? Olenko joku rasisti kun kysyn tällaista?

min-mamma800450

Ruotsista on kerrottu myös että muslimit toteuttavat yhä perjantairukouksiaan. Eräs nimeltä mainitsematon lääkäri kertoo Expressen -julkaisulle:

On tavallisempaa että he asuvat tiiviimmin, monta sukupolvea samassa huoneistossa. Tupakointi on tavallista, ja muutenkin on hygieniassa toivomisen varaa. Tämä altistaa vanhukset. Ruotsalaiset iäkkäät asuvat eri lailla.

Maria Ohisalo, kysynkin että onko tämän tiedon valossa yhä järkevää ja ylevää pitää rajat auki värillisille vieraille vaikka ne ovat kiinni valkoihoisille vieraille?

vi-haller-pa800450

PS. Olen havaitsevinani tiettyjä anomalioita Ruotsin kaupunkien nettikameroiden suhteen. Tukholma  – Sergels Torg – kamera ei käytössä, Göteborg – Järntorget – kamera, tekninen vika, jne. Juuri ne kamerat joistä näkyisi ketkä kokoontuvat toreilla ovat pois käytöstä. Osissa kamerakuvista on peitetty näkyvyyttä mustilla alueilla. Miksi?

Lähteet:

https://www.friatider.se/bekraftar-manga-har-smittats-i-spanga-och-kista

http://www.webbkameror.se/trafikkameror/trafikkameror_gbg_city.php

https://www.youtube.com/watch?v=TAgZTIMMAfQ