Kolumni: Saphira.

Rokotteilla hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta tienaava Bill Gates kertoo että meidän on nyt toteltava jos haluamme arkielämämme ja joitakin ihmisoikeuksiamme takaisin. En moiti lukijaa mikäli löytää hieman sarkasmia alle kirjoitetusta.

EUTimes.com 6.4.2020   Bill Gates sanoi jotakin erittäin shokeeraavaa. Sitaatti:

On rehtiä sanoa että ennenkuin olemme saaneet rokotteen jota jaetaan kautta maailman, tulee poikkeustila siihen liittyvine ilmiöineen pysymään kautta maailman.

Italia, Meksiko, Iso-Britannia ja muutama muu ovat ilmoittaneet että ihmisten ei sallittaisi palata töihin tai normaaliin arkeen jos eivät ota kokeellista tulevaa Covid-19 -rokotetta!

Ja tämä plus kaikki muu mihin ryhdytään, varsinkin maailman rikkaimpien tukemispakettien muodossa, vaikka maailman tartuttavin eli vakavin koronaepidemia-tapaus toi testausten kautta esille seuraavanlaista tilastoa:

  • Tartunnan saaneita oli vain 17%
  • Tartunnan saaneista peräti 47% olivat oireettomia
  • Valtaosa heistä joilla oli oireita kokivat ne kuin tavallisena nuhana
  • Vai 1% tartunnan saaneista kuoli.
  • Kaikki kuolleet olivat täyttäneet vähintään 70 vuotta.

zuclerberg-team800150

Tämä tapaus oli turistilaiva Diamond Princess, jossa ihmiset olivat keskenään ja söivät buffeteista vikkojen ajan ennenkuin todettiin ensimmäinen tapaus, ja ryhdyttiin todella lepsuihin karanteeni-toimenpiteisiin. Mitään punaista ja vihreää aluetta ei edes toteutettu.

Selvästi tässä on kyse niin vakavasta asiasta että koko maapallon väki pitää eristää toisistaan paitsi siirtolaiset, kunnes kokeellinen rokote on saatu kehitettyä. On tärkeää että miljoona yli 70-vuotiasta ihmistä säästyy koronavirus- kuolemalta. Tämä on niin tärkeää että maailma kannattaa laittaa jäihin, tuhota kolmasosa kaikista perheyrityksistä, ja antaa 10 miljoonaa lasta ja työikäistä ihmistä kuolla työttömyyden, ruoansaannin vaikeutumisen, levottomuuksien, mellakoiden ja ryöstelyn, sekä terveydenhuollon alasajon seurauksena.

EU-News -nettijulkaisun artikkelissa kysytään kuka antoi Bill Gatesille oikeuden päättää mitä ihmiskunta saa tehdä ja ei tehdä, ja määrätä että jokaista valvotaan niin että jos rokotetta ei olla otettu, ei olisi asiaa ihmisten keskuuteen tai edes töihin?

Alex Jones, joka on liian usein ollut oikeassa jotta hänelle voi nauraa suoralta kädeltä, varoittaa että virushysteria on vasta ensimmäinen askel nyt tapahtuvassa eskalaatiossa. Varautukaa sen mukaan.

David Knight kertoo omassa info-showssaan että on kyse etukäteen suunnitellusta yhteiskunnan toimintojen ja ihmisoikeuksien alasajosta.  Jo nyt on kyse työpaikoista, ihmisten liikkumisen rajoittamisesta,  oman yrityksen pyörittämisestä ja lääkkeiden sekä elintarvikkeiden saatavuudesta. Miettikää!

innovating-to-zero800150

https://www.newswars.com/watch-live-saturday-coronavirus-news-briefing/

https://www.eutimes.net/2020/04/bill-gates-no-one-will-be-allowed-to-leave-their-homes-or-work-until-they-been-vaccinated/

https://t.co/B9zH62vudL

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/f450qi/infected_cruise_ships_were_upgraded_with_5g/