Kolumni: Saphira.

Alla dataa jonka hallituksemme olisi pitänyt ottaa huomioon jo Covid-19 -pandemian alkumetreillä. Se että ”suhmurointi” jatkuu ja jatkuu osoittaa että jotakin on pielessä. Valtamedia ei myöskään auta, se esittää kaiken tapahtuvan ”sattumana ja vahinkona, ja nyt hetikohta tehdään kaikki paremmin” -narratiivin mukaisesti.

  1. Rajat olisi pitänyt laittaa kiinni heti kun ensimmäinen tapaus paljastui Suomessa. Tätä ei tietenkään voitu tehdä koska se olisi paljastanut että myös haittamaahanmuuton suhteen oltaisiin voitu tehdä samoin. Ideologia ja päättäjien omaneduvalvonta esti tämän.  On tieteellinen tosiasia että jos olisimme heti silloin toimineet saatavilla olevan tiedon mukaan, eli varmistaneet että kotimaahan palautuvat laitetaan 14 päiväksi karanteeniin ja kartoitetaan jokaisen tartunnan kontaktiverkosto, ei koko yhteiskuntaa olisi tarvittu ajaa alas.  Tästä yhteiskunnan pysäyttämisestä tuli seurauksia.
  2. Kun satojatuhansia yrityksiä menee konkurssiin, seuraa siitä myös massatyöttömyys. Kuten kävi 1990 -luvun lamassa, nytkin tulee kymmeniä tuhansia ihmisiä tekemään itsemurhan tai muuten rappioitumaan ylivelkaantumisen, alkoholinkäytön, ylensyömisen tai muun ennenaikaisen kuoleman aiheuttavan huonon asian myötä.
  3. Auttamalla vain ”kehitys-suunnitelman esittäviä” yrityksiä, sanotaan de fakto että emme itse asiassa halua auttaa ketään, meitä kiinnostaa vain käyttää kriisiä omien suunnitelmiemme edistämiseen. Onko kyse tieteellisen tarkasti suunnatusta kuoloniskusta maamme pk-sektoriin?  Sellaisesta joka on todistetusti toteutettu myös 1990 -luvun lamassa, ja jonka rikollisia suur-roistoja ei olla saatu vieläkään edes syyteharkintaan? Tulevatko viranomaiset edes kertomaan että päätös tukea vain kehityssuunnitelman laativia yrityksiä on ylikansallisen rikollis-syndikaatin, World Business Forumin/WHO:n/YK:n ja näiden taustalla hääräävien miljardöörien käskyjen tottelemista?
  4. Sairaaloiden tarvikkeiden hankintamylly on saanut jo koomisia piirteitä. Vaikuttaa kuin normaalit hankintakanavat olisi korvattu Kiinalaisella mafialla joka voi hankkia vain sutta ja sekundaa, jopa tahallaan vahingollista tavaraa, ja rajuun ylihintaan.
  5. Kun satojatuhansia vanhuksia laitetaan eristykseen, seuraa siitä valtava määrä kuolemaa. Eristyksessä oleminen hajoitaa biologian tehokkaasti. Kuten tiedämme, eristysselli on tunnettu kidutusmuoto ja rangaistus ”maan pahimmille ihmisille”. Pelkkä eristyksessä oleminen tappaa hitaasti, ja sitä nopeammin mitä raihnaisempi ihminen on jo valmiiksi. Lisää tähän vielä pelko virustartunnasta, epätieto siitä kuinka kauan eristys tulee jatkumaan, ja hoitohenkilökunta joka ei noudata edes alkeellisinta strategiaa estää viruksen leviämistä vanhuksiin, niin on kyseessä aikamoinen tappokone.
  6. Nyt on jo vaara että anarkia lisääntyy ja jopa pienissä kylissä asuvat joutuvat järjestelmällisen ryöstelyn kohteeksi. Ruotsin Skånessa on jo muslimijengejä jotka kiertävät kyliä ja käyttävät nuoria ”raha-automaatteina”. He keräävät näiltä merkkivaatteita, kelloja, kännyköitä sun muuta, aseella uhaten, eikä viranomaiset näytä kykenevän saamaan näitä tuholaisia kiinni. Mitä on odotettavissa jos oikeasti Kela Gold lakkaa toimimasta ja jokainen joutuu selviytymään ilman yhteiskunnan tukea? Hallituksemme varmisti tieteellisen tarkalla iskulla vuonna 2015 että samat uhat kuin Ruotsissa ovat myös meillä läsnä.
  7. Miksi odottaa kesäkuun alkuun tai edes pari viikkoa nyt tehdystä päätöksestä löysätä pakkopaitaa joka joka päivä maksaa hirveitä summia, sekä taloudellisesti että inhimillisesti? Onko laskettu tieteellisen tarkasti kuinka pitkään voidaan jatkaa tuhoamista niin ettei kansa nouse barrikadeille tai päättäjien turvallisuus ole vaarassa?
  8. Miksi vaatia että lapset pitää mennä kouluun ”keräämään viruksia jotta voivat siirtää ne vanhuksiin” uuden päätöksen myötä tulleen määräyksen myötä, että lapset voivat käydä tervehtimässä mummia ja pappaa?
  9. Ainakin Suomessa on tämän kriisin hoitaminen niin että se laittaa ihmiset miltei raivon partaalle saanut ihmiset unohtamaan Posti-skandaalin, massamaahanmuuton, rasismisyytösten käytön Neuvostoliittotyyliin poliittista oppositiota vastaan ja muut vakavat ongelmat joksikin aikaa. Tahallista? Tunnetusti sosialistihallitus haluaa tappaa keskiluokan jotta näistä tulee köyhiä ja halukkaita äänestämään sosialisteja. Siinäkö yksi päämotivaatio nykyiseen menoon? On myös tiedossa että massamaahantuodut eivät työllisty vaan lisäntyvät ja äänestävät sosialistisia puolueita.
  10. Pakkorokotukset jotta ylipäätään saa luvan liikkua missään ovat ovella. Tässä astutaan suoraan Orwell84 -utopiaan. Rakenteilla oleva, pandemia-uutisoinnin varjoon jäänyt 5G -teknologia varmistaa reaaliakaisen valvonnan ja puuttumisen ihmisten liikkumiseen ja tekemisiin. Tanska on jo muuttanut poikkeuslainsäädäntöään pakkorokotukset sallivaksi. Tehtiinkö se vain huvin vuoksi?

have-a-new-form800250

Tästä voitaisiin kirjoittaa lisää, kuten moni on tehnytkin. Lähteitä:

https://www.prisonplanet.com/denmark-passes-law-enabling-forced-coronavirus-vaccinations.html

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/politiikka/tutkija-ei-usko-ett%C3%A4-hallitus-haluaa-erota-t%C3%A4ss%C3%A4-vaiheessa-%E2%80%93-puolueiden-kannatus-liian-huono/ar-BBXB1jV

https://vastavalkea.fi/2020/04/30/hyvantekevaisyyskartellin-maailmanvalloitusprojekti/

https://detgodasamhallet.com/2020/05/04/gastskribent-gerhard-miksche-ungdomar-som-uttagsautomater/#more-27250

https://vastavalkea.fi/2017/11/09/vihreat-ja-alhaisten-odotusten-rasismi/

https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2019/08/31/huijataanko-meita-lettipailla-lyhyt-johdatus-indoktrinoinnin-maailmaan/?wref=tp

https://www.youtube.com/watch?v=TfYHNOsHP6U

https://www.weforum.org/covid-action-platform