Kolumni: Saphira.

Itse vallankaappauksen läheltä omassa maassaan aikanaan kokenut henkilö kertoo asiasta. Vertaa informaatiota siihen mitä täällä kotimaassamme ja maailmalla tapahtuu. Käännös ei ole sanasta sanaan.

ultimate-authority800200

 

  1. Vallankaappauksessa hyökätään ensin kohdemaan talouden kimppuun. Tämä destabiloi maata niin että vallankaappaus on helpommin toteutettavissa. Kansakunnan konkurssi on ovella ja työttömyyttä on paljon. Vallankumousta tukee jos kansa on nälkäinen, työtön, vihainen ja epätoivoinen. Talouden romahtamista ei odoteta, vaan se aiheutetaan konkreettisin menetelmin. Sabotoidaan maan elinkeinoelämä. Tämä on onnistuneen vallankaappauksen ensimmäinen, oleellinen vaihe.
  2. Kun on saatu maan talous kuralle, on aika luoda erilaisia kriisejä. Se voi olla talouskriisi, tällehän ollaan jo luotu maaperää. Poliittinen kriisi ja pandemia ovat toisia vaihtoehtoja. Covid-19 on tuorein esimerkki tästä.
  3. Kriisi tuo mahdollisesti kaaosta ja anarkiaa mukanaan. Mellakointia esimerkiksi. Kun 20% väestöstä löytää itsensä yhtäkkiä työttöminä, tämä luo paljon pelkoa ja ahdistusta yhteiskuntaan. Suunniteltua levottomuutta. Täydellinen perusta mielenosoituksille ja mellakoille. Jos niitä ei luonnostaan synny, käytetään näyttelijöitä niiden aikaansaamiseksi.
  4. Poliisivoimat tuodaan esille, tekemään sen mitä on päätetty.

imf-reveals800300

USA on uniikki poliisivoimien rakenteen suhteen. On Liittovaltiopoliisi, osavaltion poliisivoimat, kaupungin poliisivoimat, ja kylissä vielä sheriffit. Tämä on ongelmallinen tilanne vallankaappauksen toteuttajille, ”deep state”, ”varjohallitus”, mitä nimeä nyt halutaan käyttää. Esimerkiksi Turkissa ja Venezuelassa, näissä on vain se yksi poliisivoima, ja kaikki on paljon yksinkertaisempaa. Kuin koko maassa olisi FBI, suunnilleen. Meidän maassamme, he jotka perustivat USA:n, olivat nerokkaita. Hämmästyttävän kaukokatseisia. He järjestivät poliisivoimatkin niin että niiden avulla kyetään suojelemaan Meitä, Ihmisiä (We the People).

Näemme konservatiivisissa osavaltioissa miten sheriffit, paikallispoliisit kieltäytyvät levottomuuksien edistämisestä alueillaan. Ei kiitos! Näin perustuslaiilisemmissa osavaltioissa. Nämä poliisit sanovat että vastustamme teitä vallankaappaajia. Tämä tekee vallankaappauksesta vaikeampaa toteuttaa.

Vastakohdaksi voisimme ottaa Oregonin osavaltion. Sen johtajatar (Kate Brown) on vallankaappaajien leirissä. Hän määräsi poliisinsa menemään mielenosoittajien luo, polvistumaan nöyrästi, ja kertomaan olevansa heidän kanssaan mukana tässä. Jos menette ryöstelemään kauppoja, siitä vaan! Jos haluatte rikkoa ikkunoita, olkaa hyvät!  Tällainen helpottaa vallankaappauksen toteuttamista.

antifa-democratic800450

5. Syy tämän striimin toteuttamiseen on se että nyt vallankaappaajat ovat kutsuneet miliisin mukaan toimintaansa. He nimenomaan etsivät liittolaisia korkeimmalta taholta, kuten kenraaleista. Tavoite on saada mahdollisimman moni kenraali vaihtamaan leiriä. Kenraalien ja vastaavien avulla he sitten saavat alemman tason miliisijohtoa mukaan. Nyt meillä on siis sotavoimia maassa jotka eivät toimi enää maan virallisen hallituksen tai kansan asialla. Asevoimat ovat välttämättömyys siinä vaiheessa on lopullinen isku toteutetaan. ”Vääriä ihmisiä” pitää teloittaa tai muuten poistaa vallasta, ja niin edelleen. Ei onnistu jos ei saada osaa miliisistä mukaan. On ollut aikaa rakentaa tämä miliisi joka on valmis vallankaappauksen toteuttamiseen, paljon aikaa.

socialist800450

Oli heidät sitten lahojttu tai kiristetty mukaan, he vastaavat nyt teoistaan vallankaappauksen toteuttajataholle. Kuten aiemmin olen paljastanut, pedofiiliverkosto on yksi kiristyksen kanava, joka sekään ei rajoitu pelkästään kongressiin. Joku päättäjä, FBI ja CIA kaivaa kaikki luurangot esiin. Tätä dataa käytetään sitten hallinnoimaan kyseistä henkilöä tämän toimessa. Ei väliä oletko ulkomaan agentuuri vaiko Uusi Maailmanjärjestys, hallitus hallituksen sisällä,  tällainen arkoja seikkoja salaava henkilö tanssii pillisi mukaan. Armeijan hierarkiassa  tapahtuu samaa. Toiminta ylittää hallinto-osastojen rajat. Kun vallankaappaus toteutetaan, ja kenraaleilla sun muilla on runsaasti alamaisia, on kuitenkin ongelmana että nämä ovat ensisijaisesti velvollisia maan perustuslaille ja USA:lle. Nämä menevät päällystön käskyille alistumisen edelle.

crispr800400

Jo kuukauden ajan olen havainnut vallankaappauksen olevan meneillään. Nyt on siirrytty seuraavaan vaiheeseen. Näin rajua selkään puukottamista mitä nyt tehdään – eikä ainoastaan maan presidenttiä kohtaan; puukotetaan myös maan kansaa ja perustuslakia selkään – kaikki tämä kertoo että vallankumouksen toteuttamisessa on jo menty pitkälle, ei ole paljon aikaa jäljellä. Nyt ei ole aikaa jahkailla ja miettiä sitä sun tätä. On aika toimia nopeasti, päättäväisesti ja rationaalisesti.

6. Olemme nyt vallankaappauksen kohteena. Kerron mitä tästä seuraa. Kaikissa edellisissä vallankaappauksissa, myös siinä jonka elin itse läpi, on vallattu itse valtamedian fyysiset rakennukset.  Esimerkiksi Turkissa menee miliisi jokaiseen uutistoimitukseen ja antaa lähettää tiedotuksen ihmisille miten uusi hallitus tullaan muodostamaan kansakunnan ja ihmisten hyväksi. Eivät he tietenkään kerro että tulemme kusettamaan teitä, ja paljon. Vaan vallankaappaus on maan ja kansan parhaaksi. Tässä vaiheessa astuu ulkonaliikkumiskielto tai jotakin vastaavaa voimaan.

thats-why800300

7. Maa missä itse asuin, Istanbulissa rajoitukset olivat voimassa jopa vuoden ajan. Jossakin vaiheessa sai liikkua ulkona ilta puolikahdeksaan asti, ja max 50 henkilön kokoontumisia sallittiin. Aikalailla samaa harjoiteltiin nyt Covid-19 -tapahtumien merkeissä. Me joita on jo haavoitettu, ei voi huijata, mutta massat ehdollistetaan näin suostumaan tällaiseen. Huomasitte kyllä kuinka nopeasti ihmiset alistuivat tälle hullulle idealle että flunssa on tulossa, sulkeutukaamme koteihimme ja laittakaamme naamarit kasvoille.

8. Meidän maassa heidän ei tarvitse ottaa mediaa haltuunsa, koska se on jo tehty. Vuosikymmeniä sitten.

9. Mutta presidentti pitää vaihtaa. Tullaan käyttämään argumenttia että emmehän sentään valitse sellaista uutta henkilöä johtamaan jota kansa ei ole aiemmin valinnut. Presidentiksi voisi nousta vaikka Obama tai jompikumpi Clinton-pariskunnasta. Tuodaan kokemusta maan johtamisesta kehiin. Todennäköisimmin Barack Obama. Jopa naiivit demokraatit ovat hänen suhteen suopeampia tässä vaiheessa.

10. Kansalle tullaan eittämättä kertomaan että ei hätää, puolentoista vuoden päästä tullaan pitämään  taas ”normaalit vaalit”. Ehdokkaina on toki vain vallankaappaajien sallimia ehdokkaita.

Nämä ovat vallankaappauksen eri vaiheet. Vielä pari pointsia ennenkuin mennään teidän kysymyksiin  ja vastauksiin. Ensinnäkin, tämän striimin tarkoitus ei ole väittää että vallankaappaus olisi nyt peruuttamaton. USA:ssa asiat ovat monimutkaisempia. Koska meillä on osavaltiojärjestelmä. Koska meillä on perustuslaki ja muita asioita. Ja koska sinä olet. Ja minä. Me. Kolmannes USA:n väestöstä. Emme suostuneet mukaan Covid-19 -harjoituksiin. Ja he ovat nähneet, he tietävät. Georgian osavaltio ja Florida, pari esimerkkiä mainitakseni.

Toinen asia on se että voimme todellakin tehdä jotakin. Voimme tehdä montakin asiaa. Emme ole voimattomia. Meillä on voima vastustaa tätä. Niin tekemällä voimme sen myös estää. Kun olin twitterissä kampanjoimassa, sanoi moni että toivotonta, niillä on valtamedia, ei kannata..   Haloo! Tuo on se miten vallankaappaajat haluavat meidän suhtautuvan. Tuon asenteen ha haluavat jokaisen amerikkalaisen korvien väliin. Joten kaikki alkaa asenteestamme. Nousemme vastarintaan. Itse olen kutsunut veteraanejamme takaisin velvollisuuksiaan täyttämään. Muitakin. Koska tämä lisää mahdollisuuksiamme voittaa. Veteraanit ovat vannoneet valan että puolustavat tätä maata. Sotavoimissa on paljon ihmisiä jotka ovat meidän leirissämme. Tämä on meille suuri etu. Meillä on tiettyjä asioita puolellamme. Meidän pitää järjestäytyä ja vastustaa vallankaappausta. Tarvitaan vaan se asenne että isänmaa kutsuu.

catherine-austin800450

Lähteitä:

https://videos.utahgunexchange.com/watch/the-coup-enters-phase-3-co-opted-generals-insiders_dNfpUSLPjuZxhfn.html

https://www.kansalainen.fi/kansanedustaja-rantanen-mielenosoitukseen-osallistuneista-poliiseista-poliisilla-ei-ole-tarvetta-tehda-politiikkaa-virkatyossaan/

https://www.opb.org/news/article/police-reform-portland-chloe-eudaly-defund/

https://www.thegatewaypundit.com/2017/12/a-whos-who-of-deep-state-criminals-liberals-and-elites/

https://blogit.kansalainen.fi/keltaliiveja-ei-talla-tavoin-tuettu/

http://www.thesleuthjournal.com/american-coup-detat-progress/

http://www.thesleuthjournal.com/american-coup-detat-progress/