Kolumni: Saphira.

Some-aktivisti Kaitlin Bennett on perustanut oman libertaarisen nettivideosivuston koska halusi hallinnoida itse tuotantonsa ja tulolähteensä suvereenisti. Tällä videolla hän laittaa Black Lives Matter -faneille jauhot suuhun. Hypätään mukaan keskelle nauhoitusta. Ei sanasta sanaan.

Kaitlin Bennett: ..George Floyd ei todellakaan ansainnut kuolla kuten teki, oli hänellä mitä tahansa verenkierrossaan. Kahdeksan minuuttia… Tämä ei kuitenkaan laske pois sitä totuutta että eräs nyt presidentiksemme aikova henkilö oli läsnä hänen hautajaisissaan.

Tämä huolestuttaa, koska minulla on henkilökohtaisia ystäviä jotka eivät saaneet osallistua isoisänsä hautajaisiin. Se oli laitonta. Kuitenkin Joe Biden ja tuhannet muut demokraatit, vaikka poliittinen suuntaus on tässä jo irrelevanttia, he menivät sellaisen henkilön hautajaisiin jota eivät olleet koskaan edes tavanneet! Mutta ystäväni joka asuu parin tunnin ajomatkan päässä, ei saanut mennä isoisänsä muistotilaisuuteen. Jos tämä ei saa teitä raivostumaan, en tiedä mikä saisi.

Ilmeisesti tässä maassa paranee pandemiasta mellastamalla ja ryöstelemällä?! Tämä kai on se lääke, koska en kuule kenenkään CNN-mediatalosta valittavan asiasta. Emme kuule heidän sanovan että ei saisi mennä kyseisiin hautajaisiin koska sehän olisi isoäidin tappamista. Olen niin raivoissani! Olen myös niin tyytyväinen että Candace Owens sai minut inspiroitumaan tämän videon tekemiseen. Mitä te ajattelette asiasta? Oletteko yhtä raivoissanne kuin minäkin? Ystäväni ei saanut mennä isoisänsä hautajaisiin, mutta CNN näytti tämän osallistujille tuntemattoman miehen hautajaiset lähetyksessään. Tein kokonaisen videon Libertyhangouts.tv -sivustollani. Poliisiväkivallasta. Tässä siitä lyhennetty versio:

Rasistista poliisiväkivaltaa ei oikeastaan ole olemassakaan. Ei todellakaan! Haluan muistuttaa siitä että jos olet konservatiivi ja haluat mennä kadulle osoittamaan mieltäsi George Floydin puolesta ja Black Lives Matter -järjestön asialla. ja olet heidän kanssaan samaa mieltä siitä että polvi niskan päällä on väärin, että tällaisen opettaminen poliiseille on väärin, niin varsinkin konservatiivina on jaloa vastustaa poliisiväkivaltaa.

Meidän riveissä on monia joiden mielestä poliisi ei tehnyt mitään väärin. On hienoa vastustaa poliisiväkivaltaa. Mutta Black Lives Matter -järjestön puolustaminen ei ole. Sen puolustaminen on pahempaa kuin vastustaa poliisiväkivaltaa. Anna kun kerron.  Jos toimit Black Lives Matter -järjestön hyväksi, heität samalla kaiken sen minkä pidät totuutena ja oikeana ulos ikkunasta. BLM -mielenosoittajat eivät koskaan marssisi kanssasi, koska he eivät vastusta poliisiväkivaltaa lainkaan. Jos vastustaisivat, eivät he marssisi sen puolesta että poliisi tulisi aseistettuna kotiovellesi vaatimaan että luovut omista aseistasi. He haluavat että poliisi aseellisella väkivallalla uhaten pakottaa heidän sääntönsä sinun elettäviksi arjessasi. Haluavat että sinut riisutaan aseista ja pakotetaan luovuttamaan varallisuutesi heidän projeteihin käytettäväksi.

Black Lives Matters -aktivistit vastustavat poliiseja vain yleisellä tasolla koska he tekevät eniten rikoksia. He eivät haluaisi joutua vastuuseen tekemisistään. Jos teitä on 6% väestöstä (mustat miehet) ja teette 44% murhista tässä maassa, ette tietenkään halua että poliisit voisivat estää teitä tekemästä pahojanne.

youtuber-arrested800350

Viime vuonna tapettiin yhdeksän aseistamatonta mustaa miestä poliisin toimesta. Ei tarkoita että olivat viattomia. En tiedä jokaisen täyttä tarinaa, mutta sen tiedän että kun nykytilanne on ohi ja siiitä on kirjoitettu valtavasti, tulemme näkemään enemmän ruumiita kuin nämä yhdeksän aseistamatonta koko viime vuonna. Olen saanut tarpeekseni tästä rodullistamisesta. Nyt riitti! Enkä todellakaan jaksa teeskennellä että nämä ihmiset olisivat huolissaan poliisiväkivallasta kun he haluavat tuoda poliisin kotiovellemme ja jättää meidät puolustuskyvyttömiksi. Vai pitäisi ne poliisivoimat lakkauttaa? Sitä he eivät halua kuin vasta sitten kun teiltä on viety aseet.

Heidän liikkeensä – he kulkevat ympäriinsä videoimassa kännyköillään ja vaativat polvistumaan heille – tiedät mitä tämä on. En sano sitä nyt. Jos polvistut ja sanot että olet pahoillasi että olet valkoinen – tiedät mitä ajattelen teistä – olette raukkamaisia pelkureita. Jänishousuja. Ja jos olet vielä mies ja polvistut ja olet pahoillasi valkoisesta etuoikeudesta, voi pyhä sylvi sentään! Jos sinulla on vaimo, aion pyytää että ottaisi eron! Tämä on kyllä pateettisinta sontaa mitä olen koskaan nähnyt!

Nyt riitti. Olemme tilanteessa jossa meidän pitäisi kumartaa miestä joka osoitti aseella raskaana olevan naisen vatsaa kohti koska halusi hankkia kamujensa kanssa rahaa ja huumeita. En aio marssia sellaisten kanssa jotka haluavat käyttää poliisiväkivaltaa ja agressiota minua vastaan. Minua vastaan. Sinua vastaan. Nämä ihmiset ajattelevat että jos et maksa verojasi, varastat heiltä! Nyt en puhu mustista, vaan taustalla tukevista, näissä on paljon valkoisia ihmisiä myös. Demokraatteja, vasemmistolaisia, Antifa-porukkaa. Nämä haluavat että poliisi osoittaa agressiota konservatiiveja ja valkoihoisia kohtaan. Itsensä he haluavat jätettävän rauhaan jotta voivat tehdä niitä rikoksia mitä tekevät. Tästä on kyse. Ja jos olet tarpeeksi sokea, jos kuvittelet että heidän tukeminen tulee joskus pelastamaan sinut, olet väärässä.

He eivät tule välittämään vakka seisoisit heidän riveissään sanoen että en ole sellainen konservatiivi kuin tuo Kaitlin Bennett. He demonisoivat meitä ja haluavat poliisin saapuvan, ottamaan aseemme pois. Niinkuin eräskin latoi kommentin tuossa, että no s**tana, otamme varmasti sinulta aseet pois. No kuka sen toteuttaa? Poliisi!  Tämä on mitä haluavat. Ja kun aseet on poistettu, he haluavat että jumaloimme henkilöä joka uhkasi syntymätöntä vauvaa aseella. Saako tämä nainen, jota George Floyd uhkasi, lahjoituksia keneltäkään? Entä lahjoittaako BLM mitään kyseisen vauvan hyväksi? No ei.

Tässä olisi viesti teille Black Lives Matter -tyypeille, vaikka epäilenkin että kuuntelette muuten kuin että voitte korjata sanomaani kommenteillanne:

En aio välittää teidän BLM-liikkeestä tippaakaan jos ette löydä parempaa henkilöä keulakuvaksenne. Olen tosissani. En aio marssia sellaisen henkilön puolesta joka uhkasi aseellisesti raskaana olevaa naista ja tämän vauvaa. Ja jos Joe Biden haluaa osallistua tuollaisen miehen muistotilaisuuteen, kyseenalaista! Kyseenalaista mitä tässä maassa on meneillään. Hän haluaa tulla sinun presidentiksi. Hänelle vauvasi on yhtä tyhjän kanssa.

Olen iloinen että sain purkaa tätä. Olin pitänyt tätä sisälläni koko päivän, enkä kertonut edes miehelleni. Se miten tässä maassa kohdellaan syntymättömiä lapsia on saanut minut itkun partaalle. Ja me annamme anteeksi miehen toiminnan ihonväriin perustuen. Enkä edes tarkoita niitä vuosia mitä hän vietti vankilassa huumerikoksista. Ne ovat sivuseikka tässä. Haluat käyttää aineita. OK. Viiva vedetään siihen kun osoitat raskaana olevan naisen vatsaa ladatulla aseella koska haluat tripin. Haluat hänen rahat, hänen puhelimensa, Ei, en tule marssimaan BLM:n kanssa. Ei vaikka vaihtaisivatkin keulakuvansa parempaan. Juuri selitin miten he eivät oikeasti vastusta poliisiväkivaltaa. Tämä on mitä se on.

now-that800400

Lähteitä:

https://videos.utahgunexchange.com/watch/kaitlin-bennett-destroys-george-floyd-narrative_FIV41QQEh9fEdVg.html

http://libertyhangout.org/2020/02/conservative-students-receive-threats-for-defending-kaitlin-bennett-at-ohio-university/

https://thenewpolitical.com/2018/09/24/who-is-kaitlin-bennett-the-kent-state-gun-girl-beyond-her-online-persona/