Aluksi toivotan vointia ja paranemista viime viikkojen poliittista murhista t. attentaateista henkiinjääneille. Sitten asiaan: Henkilöön kohdistuva väkivaltainen toimenpide on mukana politiikan työkalupakissa, -myös Suomessa. Ymmärtääksemme, missä mennään, on tarkasteltava tekojen kaikkia ulottuvuuksia.

17.07. poliittinen väkivalta osui perussuomalaisen puolueaktiivin Pekka Katajan kohdalle Jämsässä, ja 20.08. jokin Venäjällä toimiva taho yritti eliminoida korruption arvostelijan ja oppositiopoliitikon. Kumpikaan operaatio ei tuottanut tulosta, jos henkilö oli tarkoitus eliminoida. Poliittisen attentaatin ainoa funktio ei ole kuitenkaan henkilön poistaminen vastapuolen riveistä. Muut seuraukset saattavat olla jopa merkittävämpiä.

Tänään Venäjän johto pelkää Aleksei Navalnyyn kohdistuvan murhayrityksen kielteisiä seurauksia maan maineelle, ja myös mahdollisia pakotteita, kuten mm. Magnitskyn tapauksessa. Samoin suomalainen persufoobinen vasemmisto käy par’aikaa somekampanjaa heikentääkseen Perussuomalaisille koituvaa myötätuntoa väkivaltaisen iskun kohdistuttua heihin. PS kuuluu suomalaiseen poliittiseen mainstreemiin, ja on joutunut uutisissa kerrotun mukaan poliittisessa mariginaalissa olevan ryhmän hyökkäyksen kohteeksi, -tämähän on päivänselvää.

Valtamedia ja muut eduskuntapuolueet eivät kuitenkaan halua sallia me-kontra-muut -asetelmaa tässä yhteydessä. Tämän pidämme mielessämme!

Venäjän Putin-hallinnon puolustajat taas yrittävät kierrellä ja kaarrella: Vihjailut, että joku Venäjän mainetta vahingoittamaan pyrkivä toimija on yrittänyt murhata opplositiojohtajan. Tämä on toki mahdollista, vaikka siihen suuntaan ei ole viitteitä. Laitamme siis muistiin tämänkin näkökulman: Vahingoitetaan leimaamalla syylliseksi.

Poliittisen attentaatin valmistelija voi toki jättää kentän vapaaksi syyllistä kaipaaville, jotka voivat heitellä hypoteesejaan sen mukaan, keistä eivät tykkää. Usein kuitenkin operaatio varsinaisesti alkaa Hyvän Syyllisen rakentamisella. -Silloin attentaatista saadaan optimaalinen hyöty.

Navalnyyn kohdistuneesta murhayrityksestä valmis syylliseksi sormella-osoitettava puuttuu, ellei sitten sellainen istu Kremlissä. Katajan kohdalla Hyvän Syyllisen rakentelu näyttää alkaneen jo vuosia sitten, jonkinlaisen ”kansallismielisten konklaavin” ilmaantuessa sotkemaan laitaoikeiston ja mm. massamaahanmuuton arvostelijoiden rivejä. Tämä konklaavi käytti viimeksi nimikettä Kansallismielisten Liittouma, ja oli ehtinyt tehdä itsensä riittävän tunnetuksi jotta se kelpasi case-Katajan syyllisen rooliin.

LIittouma tehtaili parisen vuotta #jälkiä itsestään: Se ilmaantui paikalle epämääräisiin tilanteisiin, keräsi riveihinsä epämääräistä väkeä, ja konstruoi näkyviä persuihin osoittavia johtolankoja. Perussuomalaiset rp. olikin heidän ilmeisesti tärkein maalinsa. Liittouman tärkein tuote, jota varten se on olemassa, on #kompromaatti.

Liittouma-linkittynyt henkilö mm. toi viime vuoden joulukuussa ns. äärioikeistolaisen avecin Tampereen kaupunginvaltuuston pikkujouluihin, -ja pariskunta purjehti suoraan persu-valtuutettujen pöytään. Kas, päivystävä vihreä sai hertslaakin ja otsikkorumba viritettiin heti PS:n vahingoksi. Yllätävää, eiko olekin?

Näin siis tehtiin kompromaattia pienellä volyymilla, mutta PS:n kannatuskehitys on kääntäen verrannollinen hallituksen onnistumisiin -jotka lukija tuntee ilman eri selostusta. Siispä tarvitaankin järeempää asetta.

Tässä välissä muistelemme, miten vasemmistolaiseksi punamaalattu radikaaliväkivalta tuotiin Suomeen:

  • Ensin totutettiin valittu harhaanjohdettavien joukko sanalliseen väkivaltaan, so. tyhjien kielikuvien viljelyyn ilman tekoja.
  • Samaan aikaan aloitettiin matalan levellin väkivalta: Ilkivalta ja omaisuuden tuhoamiset.
  • Jonkin ajan kuluttua molemmat trendit kohtasivat, ja teot alkoivat lähestyä henkilöihin kohdistuvaa väkivaltaa.
  • Samaan aikaan (samat agitaattorit?) joku loi äärioikealle näille väkivaltaan auskutoitaville leikkitoverit: ”Oikeistolaiset” peilikuvat.

Näin se käy, eikä jengi huomaa että heitä viedään kuin pässiä narussa.

Vuosi sitten kesällä, heinäkuussa, tämä liittouma järjesti ”kansallismielisen ampumaleirin”, jolla harjoiteltiin mm. tunnettujen poliitikkojen kuviin tähtäämistä ilmapyssyllä ja lasten leikkijousella. (-Siis siellä oli aikuisia!) Tapahtuneelle löytyy paralleeli edellä kerrotusta vasemmistonuorten väkivaltaan ohjastamisesta.

Kun hallituspuolueiden koossapysyminen ei ole enää lainkaan itsestäänselvää, ja jotkut vaalitkin lähestyy, jokin poliittinen palvelutoimisto aktivoi työkalunsa, ja nähtiin työnäyte Jämsässä. On syytä asettaa kysymys, oliko se kaikki mihin hämärän suojissa operoiva toimija pystyy? Tapahtunut ei nimittäin riitä kääntämään persujen kannatusta laskuun.

Ehkäpä tehtävään koulutetut torpedot, keitä he sitten lienevätkään, ottivat varaslähdön ja iskivät henkilökohtaista vihollistaan, -näkyvän poliitikon sijasta?

Poliittisen väkivallan käyttö epäsuorasti tavoitteen edistämiseen ei ole suomalainen eikä venäläinenkään ilmiö. Se kuuluu työkalupakkiin missä vain halutaan horjuttaa kansanvaltaa, ja ajaa hämäriä tavoitteita hyödyllisten idioottien avulla. Kun tilanteet kuumenevat samaan tahtiin kuin syksy kylmenee, suositan näkyville politiikan hahmoille olan-yli vilkuilua, ja yleisölle poliittisen lukutaidon kehittämistä.

https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2019/12/16/samalta-porukalta-jo-kolmas-provokaatio-perussuomalaisten-kannatusnousun-pysayttamiseksi/

https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2019/07/17/kansallinen-ampumakerho-maalittaa-lissua-mutta-tahtaa-persuihin/

https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2019/07/22/ampumis-mielikuvia-oikealla-ja-vasemmalla-aariryhmien-vakivallan-poliittinen-konteksti-ja-pro-gnosis/