Tarkistamattoman tiedon mukaan Venäjän hallitus tulee pian kertomaan maailmalle tärkeän uutisen. Otamme UHJK:ssa vähän ennakkoa.

Olkaa hyvät:

Kremlin viehko tiedottaja Maria Zakharova kertoo TV-katsojille: ”Hyvät venäläiset ja muut. Kerromme teille nyt jotain, minkä mekin saimme tietää aivan äskettäin. Toveri Medvedev saa aloittaa.” Medvedev: ”Niin, saatuani vihjeen Suomen entiseltä presidentiltä -hän sanoi äskettäin että Vladimir Vladimirovitsh ei ole sama presidentti Putin, jonka hän on tullut tuntemaan lukuisilla valtiovierailuilla. Niinpä rohkenimme ottaa asiasta selvää. Toveri Shoigu varmaan haluaa jatkaa?” Shoigu: ”Niin rakennusalan ammattilaisena seurasin läheltä erästä salaista hanketta neuvostoaikana. Emme kertoneet siitä teille, kansalaiset, koska Yhdysvallat jolla on samanlainen hanke, -hekin salaavat sen. Amerikassa hankkeen nimi on ”Area-51.

Shoigu jatkaa: ”Eristimme meidän Area-51-kompleksiimmme Siperiassa haltuumme joutuneet ulkoavaruuden olennot, -ja eristimme heidät hyvästä syystä. Jos toveri Gerasimov kertoo?” Gerasimov: ”Tämä ulkoavaruuden oliot olivat paljon vaarallisempia, kuin mitkään tuntemamme vihollisen agentit: Ne eivät soluttautuneet yhteiskuntaamme, vaan ihmisyksilöihin. Nämä viholliset, avaruusliskot, ottivat ihmisen nahan, pukeutuivat siihen, ja jatkoivat uhrinsa normaaleja toimia aivan muina miehinä. -Voitteko kuvitella!

Gerasimov jatkaa:  ”Meidän ei tarvitse kuvitella, sillä tämä katala salahyökkäys on kohdistunut valtiomme johtoon.” Shoigu: ”Niin, meidän projektimme epäonnistu: Olennot -liskot- pääsivät kaikki karkuun, emmekä onnistuneet löytämään niitä.” Zakharova: ”Yritättekö, pojat, kertoa että Vladimir Vladimirovitsh on …?

(Kaikki yhdessä) ”Kyllä, juuri niin on päässyt käymään.” Zakharova: ”Tuo on nyt liian paksua, pojat. Onko teillä todisteita?!” Pojat: ”Rakas Maria, löysimme Vladimir Vladimirovitshin jäänteet, -emme toki hänen nahkaansa.” Shoigu puhuu muiden puolesta: ”Olemme haudanneet presidentti Putinin, tai suurimman osan hänestä, sotilaallisin kunnianosoituksin.

Maria (tuohduksissaan): ”Mitä te nyt aiotte tehdä? -Kyllä kai presidentillä on jotain sanottavaa asiaan??!!” Gerasimov: ”Rakas Maria, et nyt hiffanut.” Shoigu: ”Meitä ei päästetä sisään presidentin kansliaan.” Maria:  ”Salkku ja koodit ovat siellä! -Missä Lavrov on?” Pojat: ”Hän on Siperiassa, eräässä laitoksessa jonka Soigu jo mainitsi.di-gold

Tarinan yhteydet tositapahtumiin ovat sattumaa.