Venäjän sotilastiedustelun suopeudesta riippuvainen venäläinen julkaisu jakoi tiistaina erikoisen katsauksen Suomen ja Venäjän suhteiden kehittymiseen, -ja Venäjän mahdollisen toimenpideohjelman Suomen suhteen.

Venäläinen nettijulkaisu Avia.pro on aiemmin välittänyt epävirallisia tietoja -myös disinformaatiota- jota mikään virallinen venäläinen taho ei ole vahvistanut. Sivustolla on olut usein tietoja, joiden saaminen edellyttää kirjeenvaihtajia t. lähteitä Venäjän armeijassa. Avia.pro ei siis voi toimia ilman yhteisymmärrystä Venäjän sotilastiedustelun GRU:n kanssa. Tätä kirjoittivat 23. toukokuuta:

(Lainaus…) ”Venäjän ja Suomen välinen vastakkainasettelu on saavuttanut jännityksen uuden tason, kun juhlimme Venäjän seitsemää strategista askelta osana pyrkimystä täydelliseen voittoon tästä uudesta NATO:n jäsenmaasta, kirjoittaa sotilaallisiin asioihin erikoistunut venäläinen julkaisu.”

Ensin energia-kiristystä, sitten muut keinot:

  • ”Ensimmäinen askel: Katkaise sähköntoimitukset Helsinkiin. Tämän seurauksena energiavarojen sekä tavaroiden, lämmön ja palveluiden hinnat ovat nousseet pilviin.
  • Toinen vaihe: Puutavaratoimitusten peruuttaminen. Tällä oli suuri merkitys Suomen puunjalostusteollisuudelle sekä puubrikettien käytölle polttoaineena. Monet tehtaat joutuivat etsimään uusia raaka-ainelähteitä, mikä vaikutti merkittävästi niiden kustannuksiin.
  • Kolmas vaihe: Suomen katkaiseminen sähköntoimituksista. Kotimaan sähkön hinnat ovat nousseet pilviin, mikä on vaikuttanut merkittävästi suomalaisiin kuluttajiin.
  • Neljäs vaihe: Venäjän sotilastukikohdan rakentaminen Goglandin saarelle (Suursaareen). Tämä vaihe edellyttää laivojen liikennöinnin täydellistä hallintaa Suomenlahdella pitäen saarta strategisena asemana.
  • Viides vaihe: Saimaan kanavan vuokrasopimuksen purkaminen. Suomi odottaa menettävänsä tavaroilleen sopivimman kuljetusreitin, mikä voi vaikuttaa vakavasti talouteen ja kauppaan.
  • Kuudes askel: Venäjä kieltäytyy ostamasta monia suomalaisia ​​tavaroita, mukaan lukien tiettyjä erityisesti Venäjän markkinoille luotuja tuotteita, kuten maaleja, pahvia, paperia ja painotuotteita.
  • Ja lopuksi viimeinen isku: suomalaisten pääsyn kieltäminen Venäjälle. Tämä on isku Suomen kansalaisille, jotka matkustivat säännöllisesti Venäjän federaatioon halpoja tavaroita saadakseen, ja autojen tankkausta varten.

Venäjän vastakkainasettelun Suomen ja Venäjän seitsemän strategisen askeleen analyysin tuloksena on selvää, että Moskova käyttää aktiivisesti taloudellista ja poliittista painostusta, pyrkii saavuttamaan tavoitteensa ja varmistamaan täydellisen voiton Suomen puolelta.” (Lainaus päättyy.)

Osa ”Putinin 7-kohdan suunnitelmasta” on jo toteutunut. Mainitsematta jäivät suomenkielisen somen trollilauman mobilisointi, ja netti/media-kampanjat Suomen johtohenkilöiden mustamaalaamiseksi, -jotka nekin ovat toteutuneet. di-gold

Подробнее на:

Venäjän sanktiot Suomea kohtaan ovat alkaneet

Suomen ”denazifiointia” pohjustetaan nyt uhkakuvien maalaamisella

Venäjällä ”voiton päivä”

Putin rohkeni pommittaa Kiovaa ohjuksilla, kun Sanna Marin oli New Yorkissa

Pravda kirjoittaa: Suomi ei voi olla olemassa ilman Venäjän hyväksyntää

Advertisement