Päivän Pamaus

Kerromme teille uutisia, joilla on merkitystä.

Päivän video

16.02: 16 y/o German girl talks about muslim immigration, destruction of her own country (Engl. subs)

THIS video has been censored by the German government and FB which now collaborate to censor speech critical of muslim mass immigration (see video description for more information).

16v-saksalainen tyttö kertoo muslimi-invaasiosta Saksassa, ja kotimaansa tuhoutumisesta. Fb on Saksan viranomaisten pyynnöstä sensuroinut tämän videon.


Hauska video Ukrainasta:

turkkilaisetbalkanilla0001

Eastern Europe Before Muslim Slavery and Colonization

Itä-Euroopassa tuotetaan elokuvia ja dokumentteja, jotka havainnollistavat itäeurooppalaisille ja venäläisille, mitä vuosisatoja jatkunut muslimien väkivalta merkitsi alueen kansoille. Suomessa suuri yleisö on hyvin pitkälle tietämätön Suomeen ja suomalaisia vastaan tehdyistä sotaretkistä mm. juuri noina vuosisatoina. ”Ison Vihan” kauhuista muistuttaminen on Suomessa leimattu ”äärioikeistolaisuudeksi”.

Turkkilaisten tekemä yhteiskunnallinen ja kulttuurinen tuho itäisessä Euroopassa saattaa olla tärkein syy jälkeenjääneisyyteen maanosan läntiseen puoliskoon verrattaessa. Ennen turkkilaisvalloitusta Balkanin alue oli jopa useita Euroopan alueita vauraampaa ja väkirikkaampaa.

Bulgarialaiset, serbit, puolalaiset, ukrainalaiset, venäläiset, jne. eivät salaa nykyisiltä ikäluokilta menneisyyden synkkiä vaiheita, -kuten islamin maahantunkeutumista. Tällä seikalla saattaa olla jokin rooli siinä, että mm. Puolassa on saatu suuret joukot liikkeelle vastustamaan massamaahanmuuton sallivaa politiikkaa. di-gold

Mainokset
Nykysuomi.com

Aina ajan hermolla

PT-MEDIA

Media with sense

Päivän Pamaus

Kerromme teille uutisia, joilla on merkitystä.

Eurooppalaisen identiteetin tarkastelua

Usein kuulee sanottavan,, että "eurooppalaisuus perittiin roomalaisilta, juutalaisilta ja germaaneilta". Mihin eurooppalaiset unohtuivat? Eurooppalainen kulttuurijatkumomme on ollut tällä maaperällä viimeiset 200 000 vuotta ja muotoutunut ymäristömme ja geeniperimääme mukaiseksi. Saadessamme kulttuurivaikutetta muilta olemme sovittaneet sen itsellemme sopivaksi, ja monessa tapauksessa saaneet omaamme takaisin. Eurooppalaisuus on meidän perintömme, ja meidän on myös jätettävä se jälkeemme, seuraaville eurooppalaisille sukupolville.

Summer War 2016

Alkaako sota Euroopassa maahantunkeutujien ja kantaväestön välillä? Siitä ovat varoittaneet turvallisuusviranomaiset ja ministeritkin, ja sillä ovat uhkailleet terroristit. Muodosta oma käsityksesi.

%d bloggers like this: