Uutisia Hauskasti ja Kiinnostavasti

Kerromme teille uutisia, joilla on merkitystä.

PP etsii uusia kirjoittajia

Päivän Pamaus -julkaisu tulee laajentamaan tiimiään, vaikkemme pidä kiirettä asian kanssa. Jos haluat olla osa loistavaa porukkaamme, toimi seuraavasti:

  • Kirjoita laadukas ja kiinnostavaa tietoa esiin tuova artikkeli.
  • Julkaise se  kommenttina aiheeseen liittyvässä artikkelissa.
  • Otamme Sinuun yhteyttä. Yhteyskanava voi olla esim. facebook-profiili.

PP:ssä voit käyttää muilla alustoilla käyttämääsi nimimerkkiä, tai esm. julkaista jo jaetun videojulkaisusi. Julkaisuilla on seuraavia kriteerejä:

  • Emme ole MV-lehti, ei siis alatyyliä eikä henkilöiden parjaukseen keskittyviä julkaisuja. Lukijat eivät ylipäätään pidä sellaisesta, vaan alkavat inhota kirjoittajaa t. julkaisijaakin.
  • Julkaistun tiedon lähteina käytetään mielluimmin tunnettua mediaa, viranomaistiedotteita tai omaa ensikäden tietoa, kuin somessa julkaisijalta toiselle kiertäviä juttuja. Some-uutiset voivat olla tosiakin, mutta ne on jo kaikilla.
  • PP pyrkii olemaan uskottava, mutta puolueettomuudesta emme pidä niinkään kiinni, -ainakaan yhden jutun kohdalla.
  • Kirjoittajilla voi olla eri näkemyksiä asioista.

Mistä emme pidä:

  • PP ei osallistu mihinkään valtiollisen tms. tahon masinoimaan mielipiteidenmuokkauskampanjaan.

Näillä mennään.

Epämuodikkaita ajatuksia

Sota on valtioiden elinkysymys, elämän ja kuoleman piiri, tie nousuun tai tuhoon. Siksi siihen ei pidä kevytmielisesti mennä. Sun Tzu

Nykysuomi.com

Kaikki tietämisen arvoinen

Pt-media.org

Media with sense

Uutisia Hauskasti ja Kiinnostavasti

Kerromme teille uutisia, joilla on merkitystä.

Eurooppalaisen identiteetin tarkastelua

Usein kuulee sanottavan,, että "eurooppalaisuus perittiin roomalaisilta, juutalaisilta ja germaaneilta". Mihin eurooppalaiset unohtuivat? Eurooppalainen kulttuurijatkumomme on ollut tällä maaperällä viimeiset 200 000 vuotta ja muotoutunut ymäristömme ja geeniperimääme mukaiseksi. Saadessamme kulttuurivaikutetta muilta olemme sovittaneet sen itsellemme sopivaksi, ja monessa tapauksessa saaneet omaamme takaisin. Eurooppalaisuus on meidän perintömme, ja meidän on myös jätettävä se jälkeemme, seuraaville eurooppalaisille sukupolville.

Summer War 2016

Alkaako sota Euroopassa maahantunkeutujien ja kantaväestön välillä? Siitä ovat varoittaneet turvallisuusviranomaiset ja ministeritkin, ja sillä ovat uhkailleet terroristit. Muodosta oma käsityksesi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: