Kolumni: Saphira.

Listaan tähän muutaman asian jonka pohjalta voi ajatella kuten otsikossa.

  • Jo koronavirusepidemian alussa oli selvää että tauti on tappavin vanhuksille. Ohjeistuksissa sanottiin silti, että
  • …Espoossa on tullut ilmi että läsnäolokuntoutus evätään sellaisiltakin potilailta jotka kuolevat pois hitaasti kituen jos jäävät ilman tätä hoitoa.
  • Suomessa on suhtauduttu penseästi vanhuksien kohtelun parantamisen vanhainkodeissa ja hoivakodeissa jo vuosikymmeniä. Nyt vanhuksia alkaa kuolla kuin kärpäsiä näissä, ja syynä idioottimaiset, tai sitten tahalliset, virheet siinä miten on yritetty estää viruksen leviämistä vanhuksiin.
  • Vaikka todettiin että parilta suhmuroijalta hankitut suojaimet ovat sekundaa, tilataan samoilta koijareilta lisää samaa
  • Lääkärit ovat alkaneet soittaa salatuista numeroista vanhuksille, vaatien että hoitoehtoihin lisätään käsky olla elvyttämättä potilasta. Tästä on jo monta näyttöä, alla linkissä yksi.
  • Samalla kun halutaan aktiivisesti toimia jotta vanhuksia saadaa hautaan nopeutetulla aikataululla, ovat rajat auki tummaihoisille tulijoille, jotta nämä voivat muun muassa levittää virusta kansan keskuuteen.
  • Lääkefirma halusi auttaa ilmaiseksi hengityssuojaimien hankinnassa – viranomaiset kielsivät!
  • Suomen hallitus kertoi luottavansa THL:n ohjeisiin senkin jälkeen kun ne oli osoitettu tappaviksi.

sanna.marin-heilaa800

  • Suomen pääministeri Sanna Marin on julkisesti osoittanut olevansa Leninin ideologian kannattaja ja kommunistisen massamurhausideologian kannattaja esittämällä nyrkkitervehdys puoluekokouksessa vuonna 2017.
  • Lääkärit New Yorkissa ovat tiedottaneet toimivasta hoidosta malarialääkkeellä; ”Hydroxychloroquine/Zithromycin/Zinc Combo Proves Effective on 700 NY Patients”. Jos tätä ei aiota edes kokeilla terminaalipotilaisiin Suomessa, todistaa se taas osaltaan että Suomen viranomaiset tahallaan murhailevat potilaita, valtamedian hiljaisuuden ja ihmisoikeusjärjestöjen passiivisuuden varjossa, eikö totta?

israeli-pharmaceutical800150

Lähteet:

https://www.suomenuutiset.fi/nakokulma-kertokaa-meille-mita-tapahtuu/

https://blogit.kansalainen.fi/laakarit-soittelevat-vanhuksille-hoitotahtoon-kirjattava-elvytyskielto/

https://vastavalkea.fi/2020/03/19/korona-ja-kelan-ohjeistus-sosiaaliturvaa-kuollakseen/

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/15f45f8c-be6f-421e-9d2b-a004b9ea2aca

https://thinkingcriticalcare.com/2020/03/28/covid-clinical-discussion-w-cameron-kyle-sidell-nyc-ed-icu-doc-in-the-trenches-foamed/

”Hydroxychloroquine/Zithromycin/Zinc Combo Proves Effective on 700 NY Patients – Dr. Vladimir Zelenko shares a preliminary study outlining how out of all the patients he treated, there were ZERO deaths, ZERO intubations https://youtu.be/1TJdjhd_XG8?t=1m24s (40 mins)

https://www.youtube.com/watch?v=wLOi4I2mJLI