Kolumni: Saphrira.

Vai mitä sanot siitä että IPCC on uudemmissa käyrissään kokonaan eliminoinut sataprosenttisesti tieteellisesti todistetun ja maailmankirjallisuudessa runsaasti mainitun keskiajan lämpimän kauden?

Alkuperäinen, tieteellisen empiirisen tutkimuksen tukema käyrä todistaa että ei ole mitään perusteita niin kutsutulle ilmastonmuutos-alarmismille. Siis sille että jos emme tee jotakin nyt heti, ovat seuraukset katastrofaalisia ja peruuttamattomia.

Tieteeseen perustavaa käyrää ei enää saa käyttää jos ei halua kerettiläisen maineen ja olla vaarassa menettää työpaikka tutkimuspiireissä.

ilmastonmuutos00000000

Tässä artikkelissa hypätään yli sen raskauttavan tosiasian että hiilidioksidin vaikutus lämpötilaan on toistettavien, vedenpitävien, tieteellisten laskelmien mukaan vain seitsemän tuhannesosa prosenttia viimeisen 125 vuoden aikana (linkki laskelmiin alla).

Yleensä tieteellisten käppyröiden manipuloimista poliittisia tms. tarkoituksia varten kutsutaan englanniksi sanalla fraud, petos. On kyse erittäin kannattavasta petoksesta. Pelkästään EU-alueella aiotaan seuraavan 10 vuoden aikana käyttää  valtavat 1000 miljardia Euroa ”ilmastonmuutoksen torjuntaan”. Tämä tarkoittaa todella rahakkaita sopimuksia valikoiduille ylikansallisille korporaatioille, jotka toteuttavat ”uutta puhtaampaa infraa” vanhan tilalle. Suomen hallitus on myös jo vuosikausia jakanut ja on edelleen tarjoamassa rutkasti veronmaksajien varoja monille suuryhtiöille kotimaisten ilmastonmuutostalkoiden toteuttamiseksi.

Uudemmissa käyrissä on mukana todistettua petosta sen suhteen missä käyriin dataa keräävät mittarit sijaitsevat. Niitä on löytynyt esimerkiksi lentokenttien kuuman asfaltin vierestä, ilmastoinnin ulostuloilman vierestä, ja esikaupunki-alueilta jossa ilma on normaalisti hieman lämpimämpää kuin luonnon keskellä.

Mutta mitä voit odottaakaan HALLITUSTEN väliseltä IPCC -järjestöltä. Suomen HALLITUS on jo vuosikymmeniä, tahallaan ja tietoisesti, pitänyt yllä sellaista rakentamis-lainsäädäntöä sekä rakentamis-kulttuuria josta on seurauksena hometaloja. Julkis-rahoitteiset homekoulut esimerkiksi ovat jatkuvasti otsikoissa eri puolilla Suomea. Rakentaa ja korjata, rakentaa ja purkaa, uutta homeloukkua tilalle… 

Tässä valossa ei pidä ihmetellä jos suuryhtiöt hoksaavat  vaikkapa hankkia hallitukselta rakennuslupia alueille joilla on IPCC- lämpömittareita. Itseäni ainakin kiinnostaisi tietää ketkä oikeasti kävivät Eduskunnan puheilla lobbailemassa silloin kun aktiivisesti tuhosivat tiedot vierailijoista? Ja se, millä asialla olivat? YLE otsikoi tuolloin:

KHO tuomitsi eduskunnan vieraslistat julkisiksi – nyt tiedot hävitetään päivittäin

Eduskunnan hallintojohtaja Pertti Rauhio kiistää, että eduskunta haluaisi salailla tietoja siitä, keitä talossa vierailee.

NASA kieltäytyy kategorisesti luovuttamasta ”korjauskoodia” kenellekään ulkopuoliselle. Korjauskoodia käytetään lämpötilojen raaka-datan korjaamiseksi erinäisen kohinan eliminoimiseksi signaalista. Kohinaa on kuitenkin paljon. Kun lämpötilamuutos on 0,5%, voi kohina olla luokkaa 2-3%. IPCC:tä huijaamisesta epäilevät haluaisivat tutustua koodiin varmistaakseen että sitä rehellisesti käyttäen tosiaan saadaan ne tulokset mitä väitetään.

Onko Suomi banaanivaltio jonka virkavalta turvautuu petoksiin ja valheisiin ryöstääkseen kansalta verovarat omiin tai kansainvälisten kamujensa sisäpiiriprojekteihin?  Sanovatko veljekset Win-Win ja Ka-Ching  samppanjalasin kimalluksessa – kippistä?!

Artikkelikuva yllä näyttää historiallisen lämpökäyrän IPCC-raportista vuodelta 1990.  Tässä alla sama käppyrä muokattuna ilmasto-alarmistien haluamaan muotoon:

ilmasto-michael.man800

Lähteet:

https://realclimatescience.com/the-history-of-the-arctic/

https://www.sciencedaily.com/releases/2008/10/081020095850.htm

https://yle.fi/uutiset/3-9826591

http://www.climate-skeptic.com/temperature_measurement/

http://www.globalclimatescam.com/science/climate-fraud-exposed-co2-doesnt-rise-up-trap-and-retain-heat/

”Even if you got super conservative and stated for a variety of factors that human induced CO2 was double the above calculated ratio, it means humans had a 14/1000th of an (percent) effect on climate over 125 years. Its barely measurable. Yet these Al Gore camp followers would have us disrupt the economy and suppress development in the third world over this almost immeasurable effect. There is no refuting the above. It proves CO2 climate fears are a complete hoax and it is in total support of the draft author’s paper.

Neither I or any scientist I know of is a climate change denier. If anything, we absolutely know climates change and modern humans need to face that reality with solid engineering approaches as we continue to progress. But CO2 is NOT a reason climate is changing, let alone human induced. Let’s be realistic about the causes and eventual preparations humanity should begin to discuss when the topic of climate change is taken up in scientific institutions, journals and within governments. Let’s not use bull-crap about CO2 to get us humans to think about the real long term implications of why, how and when climates do inevitably change.”