USA, Australia, Eurooppa. Ei Intia, ei Kiina, ei Arabimaat, ei Afrikka, ei Latinalainen Amerikka…

Kolumni: Saphira.

Uusin kannanotto siitä miten juuri valkoihoisten pitäisi hävitä planeetalta jotta planeetta pelastuisi tuli professori Patricia MacCormackilta. Keinoksi hän neuvoo että valkoihoisten heterojen pitäisi lopettaa lasten hankkimisen kokonaan.

Siteerataan professoria:

”On ylitettävä hierarkkinen maailma, jossa valkoiset heteroseksuaaliset ja terveet miehet menestyvät sekä estävät toisia etnisyyksiä, sukupuolia ja vammaisia saamasta osaansa. Valkoiset miehet ovat vastuussa kapitalismista, joka on vienyt ihmislajin hävityksen partaalle.”

Nyt on siis suuri vaara että ihmislaji häviää maan päältä, meinaa Patricia MacCormack. Tähän arvon professorilla on erinomainen ratkaisu – hävitetään ihmislaji maan päältä! Professori MacCormic selittää inspiraationsa tähän ideaan planeetasta ilman ihmisiä:

”Tutustuin aikanaan filosofiaan koska olin kiinnostunut feminismistä ja muunsukupuolisuudesta. Eli lisääntymisoikeudelliset kysymykset ovat jo pitkään olleet mielenkiintoisia minulle.”

Professori MacCormackin teesi on kaksivaiheinen – ensin pitää poistaa maailmasta pahat hierarkiat kuten kapitalistinen valkoihoinen vs muu maailma, ja ihminen vs muut elinlajit. Sitten on aika lakata lisääntymästä.

Jos kuitenkin olet seurannut tuhansia vastaavia  ulostuloja siitä miten ihminen on vaarallinen, tulee aina ”valkoihoinen hetero” esille vaarana maailmalle. Professori haluaa siis vain valkoihoiset pois maailmasta. Valkoihoisia on noin 10% maailman väestöstä.

Hänen ideansa tarkoittaisi siis että kunhan vaan valkoihoiset hävitetään, tulee kiinalaisista kilttejä, ja he eivät enää jatka maailman valloittamista kommunismille ja saastuttavalle teollisuudelle. Tai että islam ei enää leviä, eikä muuta kehittyneitä maita sellaisiksi joista puut poltetaan lämmittämiseen ja ruoan valmistukseen.

Professori olettaa myös a priori että jos kapitaali, eli maailman rikkaudet, siirtyvät nykyiseltä väitetyltä hallinnoijalta, valkoihoisilta, muun rotuisille, nämä eivät missään nimessä ryhtyisi toimimaan myös kapitalistisesti.

Onneksi vaikkapa Suomessa on jo runsaasti todisteita sille että kun tänne tulee muunrotuisia, ja he saavat osakseen länsimaisen heteron miehen saavutuksien hedelmiä, vaikkapa taloudellisia etuja, he eivät ala kukkoilemaan eikä kohtelemaan muita kaltoin saavutetun asemansa pönkittämiseksi tai parantamiseksi?

joku.hullu800245

Lähteet:

https://alethonews.com/2020/02/11/ahuman-manifesto-the-final-solution-to-climate-change/

https://www.kansalainen.fi/professori-suosittelee-ihmislajin-sukupuuttoon-maailman-pelastamiseksi/

https://www.youtube.com/watch?v=9WrkrW-OCJY