Kolumni: Saphira.

Biokemian ja Lääketieteen professori Martin L. Pall, Washingtonin osavaltion yliopisto, laati tämän paperin liitteineen kollegoiden pyynnöstä 18.03.2020. Se sisältää erittäin raskauttavaa dataa maamme poliitikoista, joille tämä professori on kertonut nämä asiat hiljattain.

Koska teksti on pitkä, suomennan alle vain yhteenvedon Euroopassa havaituista 5G-teknologian haittavaikutuksista, sekä listan siitä mitä tunnettujen tosiasioiden pohjalta voidaan odottaa vielä tapahtuvan jos 5G -teknologian lanseerausta jatketaan. Linkistä voit lukea tarkemmat tiedot ja todisteet lisäliitteineen, vaikka kääntäjän avulla. Näin voit varmistaa että data on paikkansapitävää, sekä voit miettiä implikaatiota kotisi, läheistesi ja työpaikan olosuhteiden osalta.

figure-1-800600

Yhteenveto.

On olemassa todisteita lukuisista 5G -teknologiaan liittyvistä vaaroista jotka ovat jo toteutuneet useammin kuin kerran. Näihin kaikkiin liittyy tutkimusten pohjalta todennäköinen mekanismi (plausible mechanism) joka selittää miten kyseinen ilmiö voi tapahtua, ja joissa tapauksissa ”turvaohjeisiin” perustuvat vasta-argumentit eivät ole onnistuneet ennustamaan biologisia vaikutuksia, ja ovat tästä syystä petoksellisia. Listaan niitä tähän:

 1. Sekä Sveitsissä että Stuttgartissa Saksassa on 5G-teknologian lanseeraamisen myötä havaittu samanlaisia neurologisia/neuropsykologisia haittavaikutuksia kuin aiemmin edellisten langattomian teknologian sukupolvien myötä, mutta vieläkin vakavampina.
 2. Kun ensimmäinen ambulanssi varustettiin 5G-tekniikalla, teki kolme ambulanssissa töissä ollutta hoitajaa itsemurhan (väitetään ainakin itsemurhaksi, kääntäjän kommentti) 11 päivän sisällä.
 3. Sydämen toimintaan liittyvät häiriöt ovat samanlaisia kuin on todettu 3G- ja 4G-teknologian osalta ihmisiin kohdistuneena, ja myös eläinkokeissa.
 4. 5G-tekniikan toteuttamisen yhteydessä kuoli suuri parvi lintuja yhtäkkiä, Englannissa ja Hollannissa.
 5. Nautakarjalauman on todettu panikoivan, ja muita neurologisia/psykologisia haittoja havaittu lampaissa ja karjassa 5G-lanseerauksen yhteydessä.
 6. Ranskassa ja Saksassa on syntynyt monta lasta joilla on vikaa raajoissa.
 7. Stuttgartissa Saksassa on sähköyliherkkyyttä oireilevien määrä lisääntynyt dramaattisesti. Vaikka tämä onkin yksi ainoa tiedossa oleva tapaus, on tutkitusti kehittynyt samanlaista sähköyliherkkyyttä alan ammattilaisissa, vaikkakin hitaammin. Kaksi tutkimusta langattoman Smart Meter -sähkömittarin osalta osoittavat samaan. Vaikka tämä onkin heikoin näyte koska löytöjä on vain yksi, katson sen silti olevan tärkeä.
 8. Etelä-Koreassa ja Kaliforniassa on ilmeisesti tapahtunut tulipaloja jotka voidaan laskea 5G -teknologian piikkiin.
 9. Wuhanin kaupunki Kiinassa on Kiinan ensimmäinen 5G-teknologian ihmisten keskuuteen lanseerannut paikkakunta. Siellä on myös toteutettu ns. 5G-Valtatie. Se on samalla hirvittävän koronavirus-epidemian alkulähde. Wuhanissa pystytettiin ja käynnistettiin vuonna 2019 arviolta 10000 5G-antennia. Näistä 8000 pystytettiin vuoden 2019- lokakuun puolivälistä eteenpäin. Tuo kaksi ja puoli kuukautta on myös se ajanjakso jolloin koronavirus-epidemia syntyi. Tämä voi kuulosta uskomattomalta, ja ehkä mitään yhteyttä ei ole. Ota kuitenkin seuraava huomioon:

On olemassa 5 tunnettua sähkömagneettisille (EMF, electromagnetic fields) kentille altistumisen seurausta jotka voivat lisätä tartuntariskiä:

 • auttaa virushiukkasten liikkumista jotta voivat tartuttaa uusia soluja ja uusia ihmisiä
 • liikaa kalsiumia solujen välissä
 • lisääntynyt oksidatiivinen stressi
 • NF-kappa-B -taso normaalia korkeampi
 • tulehdus ja solukuolema

Koronavirus tappaa pääasiassa keuhkokuumeen välityksellä. Keuhkokuume pahenee täsmälleen näistä samoista syistä. Siksi se mikä näyttäisi ensitilassa epätodennäköiseltä onkin hyvinkin todennäköistä kun katsoo asiaa tautimekanismin kannalta (yllä listassa mainitaan kolmen hoitajan ”itsemurhat” 5G-teknologialla varustettuun ambulanssiin liittyen. Onko tietoa kuinka suuri prosentti potilaista kuolivat samassa ambulanssissa? Kääntäjän kysymys).

Kaikissa yhdeksässä tapauksessa on olemassa langattomaan teknologiaan liittyvä todennäköinen mekanismi aiheuttajana. On huijausta väittää että ”turvallisuusohjeisiin viitaten” ei voi olla yhteyttä tapauksien ja 5G-teknologian välillä. Martin L. Pall jatkaa:

the-money-generated800450

Haluan jälleen painottaa että mitä tahansa seurauksia nyt näemme, ovat ne murto-osa siitä mitä tulee kunhan 5G ja ”Esineiden Internet” lanseerataan täysimittaisesti. Täysimittaisesti toimivassa järjestelmässä on valtavan paljon enemmän (hakkeroivaa) säteilyä läsnä ihmisten arjessa. Koska 5G-teknologia on niin hakkeroivaa, moduloitua korkean informaatiomäärän sähkökenttää, ovat vaikutukset paljon pahemmat kuin aikaisempien sukupolvien teknologioiden vaikutukset. Ja niilläkin on ollut massiivisia vaikutuksia meihin ja muuhun elolliseen.

Alle on listattu 5G-teknologian tulevia vaikutuksia, perustuen siihen mitä aiemman sukupolven teknologia on aiheuttanut ihmisille:

 1. Katastrofaalinen romahdus miesten lisääntymiskyvyssä, lähelle nollaa suhteellisen nopeasti
 2. Kaikkialla tapahtuva ja suhteellisen nuoriin ihmisiin iskevä Altzheimerin dementia. Rottakokeista tiedämme että tarvitaan vain lyhytkestoinen altistaminen hakkeroivalle langattomalle taajuudelle, vaikkapa päivän ajan, ja altzheimerin dementia on tosiasia kaikissa 6kk ikäisissä rotissa. Se vastaa 12 vuoden ikää ihmisissä
 3.  Laajalle levinnyt autismi. Genetiikan tuktimusten myötä tiedämme autismin aiheutuvan liiallisesta VGCC-toiminnasta. Koska hakkeroiva EMF-säteily millimetriaaltoina hyökkää juuri tuohon, on laaja autismin esiintyminen ihmisten keskuudessa odotettavissa
 4. Perimän mutaatiot lisääntyvät valtavasti koska 5G-säteily hakkeroi VGCC:tä. Tarkoittaa että se vähäinen määrä ihmisiä joita jää jäljelle kohdan 1. perusteella ovat mutantteja.

after-sweveral-childhood800300

Näitä kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia olisi voitu testata esimerkiksi eläinkokein ennenkuin 5G-teknologia lanseerataan. On valtava rikos ihmiskuntaa vastaan että kokeita ei olla suoritettu yllä mainittujen vaarojen suhteen, eikä myöskään ylemmän 9 kohdan listan suhteen.

Seuraavaksi laitan tähän listan liitteistä lyhyine selityksineen:

 • Liite 1.  on käytännössä yllä mainitut neljä kohtaa laajemmin selitettyinä
 • Liite 2. on pääasiallisesti ylempänä mainitut 9 kohtaa, laajasti selostettuna
 • Liite 3 kertoo eräästä luonnonsuojelualueesta Australiassa. Sinne kuitenkin anettiin pystyttää 3G- ja 4G-antenniverkostot. Patentit  #s 6,073,365  ja 6,192,598 ovat hyönteistorjuntaan liittyviä, langattoman teknologian patentteja (!). Näistä myös liitteessä 3
 • Liite 4 kertoo EMF-säteilyn vakavista seurauksista kasveillle ja puille
 • Liite 5 analysoi miten puut jotka vaurioituivat GSM-tornien säteilyistä, eivät vaurioituneet niiltä kohdin jotka olivat esimerkiksi rakennuksen takana piilossa.
 • Liite 6 kertoo että langattomien yhteyksien säteily aktivoi ioni-kanavia puun rakenteessa, josta syystä kalsiumi esiintyy epänormaalilla tavalla, ja tämä on pääasiallinen puita tuhoava mekanismi.

PS. Tiesitkö muuten että eräs herra Elon Musk on juuri saanut luvan lähettää kaiken kaikkiaan noin 46000 5G -viestintäsatelliittia avaruuteen? Tämä verkosto tulee kattamaan koko planeetan, ja noin 500 kilometrin korkeudelta nämä satelliitit tulevat työntämään 5G-dataa ihmisten keskelle sen verran vahvalla signaalilla että ison ruokalautasen kokoinen antenni pystyy sen vastaanottamaan. Signaali on hakkeroivaa 10,7 – 13,2 GHZ (Ku-Band) ja 40-75 GHz (V-Band). Näistä taajuuksista osa ovat sotilaallisia taajuuksia joita käytetään tänään ”Active Denial System” mellakantorjunta-aseina, lamauttamaan mielenosoittajat.

Aiheesta lisää:

 

”Why Space-X is making Starlink?”