Kolumni: Saphira.

Otsikko voi kuulostaa kaukaa haetulta tai alarmistiselta. Näkemyksesi tästä voi kuitenkin muuttua kun olet lukenut alla olevan pätkän eräästä haastattelusta.

Haastateltavana on John Rappoport joka on maailman tunnetuimpia valtakartellien ja raharikkaiden metkujen tutkijoita. Hän kertoo tässä Solari.com -haastattelussa tieteen näkökulmasta siitä miksi rokotukset ovat ylipäätään huono asia, ennenkuin puututaan edes väärinkäytöksiin ja vastaaviin. Tämä on sarjan kuudes osa. Tämän osuuden otsikkona on Virus ei ole se ongelma; ongelma on se että ”rokote” ei ole rokote. Ei sanasta sanaan:

yabkowski800450

Haastattelija Catherine Austin Fitts: Olet kulkenut voitosta voittoon sivustollasi nomorefakenews.com. Odotan malttamattomana seuraavaa juttuasi vaikka julkaisitkin juuri yhden joka käsittelee sairaalloista valvontateknologiaa. Aiheet eivät huvita, mutta se huvittaa miten tuhoat (valtaeliitin) aivopesut asioiden suhteen.

John Rappoport: Tässä olisi tarkoitus mahdollisimman tiivistetysti kertoa mikä ylipäätään on vinossa koko rokotus-bisneksessä. Kaikkihan tietävät että Bill Gates, lukuisten kanssapelureiden kanssa, on lanseeraamassa uutta Covid -rokotetta markkinoille. He haluavat että kaikki planeetan ihmiset rokotetaan tällä. (Tähän väliin suomennan pätkän Bill Gatesin toimista Afrikassa. Oletko kuullut tästäkään valtamedian tai THL:n taholta?):

”Tutkimus vuodelta 2017 (Morgensen et.Al.2017) osoittaa miten Maailman Terveysjärjestön (WHO) suosittu DTP-rokote tappaa enemmän afrikkalaisia kuin se tauti jota rokotteen väitetään estävän. Rokotettuja lapsia kuoli kymmenkertaisesti rokottamattomiin verrattuna.  Bill Gates ja WHO kieltäytyivät vetämästä murhaavaa, miljooniin lapsiin vuosittain ruiskutettavaa rokotetta pois markkinoilta. Julkisen terveydenhuollon tahot kautta maailman julistivat miten Gates on kaapannut WHO:n agendan pois niistä projekteista jotka todistetusti torjuvat tarttuvia tauteja; puhdas vesi, hygienia, ravinto ja taloudellinen kehitys. Bill Gatesia haukutaan siitä että on kaapannut Terveysjärjestön resursseja omaa fetissiään – että terveyttä saadaan aikaan vain ruiskun avulla – varten. Bill Gates on hiljattain esiintynyt ilakoiden miten Afrikan rokotusohjelmat saadaan pakotettua USA:n lapsiin Covid-pandemian myötä”

from-what800300

John Rappoport:Tässä se mikä on oleellista rokotteiden suhteen; rokotteita ja rokottamista on vastustettu ja kritisoitu jatkuvasti, monin eri argumentein. Että rokotukset eivät auta, ja ne ovat vahingollisia. Tuhoisia jopa. Kaikkeen tällaiseen vastaa valtaeliitti että kyllähän rokotteet ehkäisevät sairauksia aivan valtavasti, ja joskus on joitakin ongelmia. Joten miksi vastustat sitä? Tämähän on hyödyllisin keksintö koko lääkekartellin historiassa. Kaikki vasta-argumentit pysäytetään tähän valtamedian ulosannissa. Joten monet ihmiset luulevat että ok, rokotteet ovat hyvä asia.

Mutta ei, rokotteet ovat huono asia. Ja tämä on se mitä kaikkien tulisi tajuta – rokotteet poistavat oireita – ne eivät estä tauteja! Tämä on oleellista muistaa. Otetaan vaikka sikotauti esimerkiksi. Tulee näppylöitä, kuumetta ja niin edelleen. Nämä oireet tulevat ihmisen immuunijärjestelmän terveestä reagoinnista johonkin akuuttiin hyökkääjään jonka se tulkitsee ulkopuoliseksi, vieraaksi.

Jos otetaan rokotus, ei immuunipuolustus enää kykene samalla lailla reagoimaan taudin aiheuttajaan, ja oireita ei tule. Väittävät täten että ”olemme pelastaneet 60 miljoonaa ihmistä taudilta”. Kun totuus on että ovat poistaneet vain oireet. Niitä ei näy koska kehon puolustusjärjestelmästä tehtiin heikompi.

”Tämä on avain tilanteen ymmärtämisessä, koska voisimme sitten sanoa että meitä eivät oireiden poistamiset kiinnosta. Haluamme tietää ovatko rokotteen saaneet ihmiset terveempiä. Missä ovat tutkimukset sen suhteen onko rokotettujen ihmisten terveys ja immuunipuolustus paremmalla tolalla kuin muilla? Ei löydy. Sellaisia tutkimuksia ei koskaan tehty, eikä tulla koskaan tekemäänkään. Varsinkaan laajempaa, tieteen kriteerit täyttävää tutkimusta. Ei tule tapahtumaan. Kuten ei myöskään koskaan tulla tekemään laajan otannan tutkimusta sen suhteen mikä on todellisuudessa rokottamattomien lasten terveydentila. Koska he kyllä tietävät mikä tulos tällaisista tutkimuksista saataisiin. Ja tästä on kyse. Toivottavasti tämä uppoaa tajuntaan! Tekisi mieli toistaa tuo äskeinen kokonaisuudessaan uudelleen.”

in-this-case800275

Catherine Austin Fitts: Itse olen koko elämäni saanut kuulla miten rokottamisen tarkoituksena on tukea ihmisen immuunipuolustusta. Luin juuri neljä Forrest Mareadyn kirjaa rokotteista. Näissä kirjoissa nousee yhä uudelleen eräs kuvio pintaan.

Esimerkkinä vaikka että hyönteismyrkyssä on metallia joka tekee sille altistuneista ihmisistä sairaita. Kuin tyhjästä tulee ilmoitus että aiheuttaja on virus, ja siihen kehitetään pika-aikataululla uusi rokote. Rokotetta tarjotaan sitten väestölle samalla kun lopetetaan kyseisen hyönteismyrkyn käyttö. Sitten julistetaan että paha tauti on voitettu kiitos rokotusohjelman. Kun todellisuudessa rokote ei ollut se mikä auttoi, vaan hyönteismyrkyn käytön lopettaminen.

”Jos hyönteismyrkyn käyttö olisi lopetettu ilman rokotetta, olisivat ihmiset tajunneet mistä on kyse. Tästä olisi noussut oikeusjuttuja jopa satojen miljoonien dollareiden korvauksista uhreille. Myös vakuutusyhtiöt olisivat kärsineet. Olisi ollut ainakin 50 eri syytekohtaa, tapauksesta riippuen. Ja rajut korvaukset uhreille. Nyt saatiin sensijaan myytyä rokotteita, ja julistettiin taistelu voitetuksi. Taloudellisen riskienhallinnan näkökulmasta tämä on kerta kaikkiaan loistava saavutus. Korporaatiot säästävät näin miljardeja ja miljardeja dollareita.”

they-allways800400

John Rappoport: Peruutetaan hieman. Kunhan argumentti että rokotukset estävät tauteja kaatuu, että ne estävät vain oireita, on koko pelikenttä aivan selvä. Tässä vaiheessa voimme alkaa keskustelemaan hyvinkin oleellisista asioista. Kuten esimerkiksi koko rokotusteollisuuden syntyhistoria, miten sen yhä sanotaan olevan kuin kertausharjoitusta immuunipuolustukselle. Annetaan sille makupala todellisesta taudista, ja ruiskun avulla stimuloidaan immuunipuolustusjärjestelmää. Että immuunipuolustus olisi nyt valppaana kunhan se oikea tauti iskee.

Miksi immuunipuolustuksemme tarvitsisi kertausharjoitusta? Kenen idea tämä oli? Mikä taho on näyttänyt tämän toteen? Miltä pohjalta päätettiin näin, mihinkään tieteeseen pohjautuen? Oliko joku tutustunut teatterin toimintaan Lontoossa, ja siellä sanottiin että kunnon esitystä ei saada ilman harjoitusta? Keho reagoi rokotuksiin kehittämällä vasta-aineita. Tämähän tarkoittaa  aksiomaattisesti sitä että immuunipuolustus oli jo valmiina kyseistä tautia torjumaan. Koko idea rokotuksista kertausharjoituksena immuunipuolustukselle on täysin vailla perustaa ja toteen näyttämätön. Mikään tieteen modaliteetti ei sitä tue. On kyse pelkästä ilmassa leijuvasta ideasta.

Lisää tähän vielä muut tunnetut asiat, kuten rokotteiden sisältämät myrkkykemikaalit, se että tuotannossa ei voida välttyä muiden taudinaiheuttajien pääsystä rokotteeseen, ja että rokote ruiskutetaan suoraan kehoon, ohittaen näin kehon immuunipuolustuksen eri kanavat, ja niin edelleen. Ja kun saavumme tämänhetkiseen tilanteeseen jossa vielä muitakin vaara-elementtejä sisällytetään rokotteisiin, niin koko konsepti yksinkertaisesti kaatuu hautaansa.

Ylläoleva on kymmenen minuuttia puolitoista tuntia kestävältä haastatteluvideolta. Katso loput, linkki alla. Et tule katumaan.

there-is-no800400

Lähteitä:

https://www.youtube.com/watch?v=iT0Nlh8tdPk

http://forrestmaready.com/the-autism-vaccine/

https://home.solari.com

https://www.youtube.com/watch?v=f9i58nLKu-Y

 

Advertisement