Hasan on kotoutunut syksyn 2015 maahanmuuttaja. Tosin hänen turvapaikkahakemukset ovat kaikki tulleet hylsyinä takaisin, mutta se ei estä hymyilemästä yhdessä Rami Adhamin (SDP) kanssa.

Rami tuli tunnetuksi salakuljettamalla erilaisia asioita Suomen ja Syyrian välillä, ja esiintymisestä aseistettuna Turkin proxy-armeijan FSA:n seurassa. Hasan sensijaan diggaa twitteristään päätellen Hamasia:

hasan.alqina800445twitteer

hamas000000aseet

Kuvassa Hamasin jengiä aseineen. Hamas on useassa maassa luokiteltu terroristijärjestöksi, ja se on tappanut ihmisiä. Hamasin kannattaminen on Suomessa laillista, kuten antisemitismikin jos ei kuulu PVL:ään.

FSA, jonka lippua Rami ylpeästi kantaa, on epäiltynä sotarikoksista Syyriassa, ja sotii parast’aikaa Turkin islamistipresidentti Recep Tayyip Erdoganin sotajoukoissa, tehden etnistä puhdistusta Koillis-Syyriassa. Sekään ei ole laillista. Ramilla on Suomessa rikostuomioita toki aivan muista asioista.

rami-adham.fsa00000

LELUSETA-AMPUU.FSA800445

Vielä kertauksena kaverukset Hasan ja Rami:

hasan.alqina-rami-adham000000000

Ilkeät ihmiset väittävät Rami Adhamin tuoneen Syyrian-reissuiltaan Suomeen erinäisiä asioita urheilijoita palvelevassa terveyskaupassaan myytäväksi, tiskin alta. Kaverinsa Hasan Alqina (molemmat kuvassa) on tai oli aktiivinen bodaaja.

Mitä muuta kuuluu Hämeenlinnasta, se on kerrottu jo valtamediassa. di-gold

https://twitter.com/alqina67?s=09

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004694585119

hasan.alqina00000streroidiploso