Hesari puolusteli artikkelissaan Trump-oikeudenkäynnistä USA:n Demareita, jotka väittävät että ”Trump-oikeudenkäynti ei voi olla ohi, koska todistajia ei olla kuultu”.

Kirjoittaja: Saphira.

Demarit siis vihjailevat että presidentti Trump olisi tämän ajojahdin loputtuakin yhä näiden virkarikos-syytösten osalta todellista armahdusta vailla.

On päätetty että uusia todistajia ei enää oteta mukaan kuulemisiin. HS.fi unohti kokonaan mainita GOP -senaattorien antaman syyn sille että uusia todistajia ei kuulla:

Olemme jo kuulleet tarpeeksi

Sensijaan Hesari kertoi mielellään ”omaan leiriin” kuuluvan Chuck Shcumerin version asioista:

Demokraatteja senaatissa johtava Chuck Schumer piti häviämistä todistajaäänestyksessä ”suurena tragediana”.

”Jos presidentti vapautetaan syytteistä ilman todistajien kuulemista tai uusien todisteiden esittämistä, ei koko vapautuksella ole mitään arvoa”, hän sanoi.

Hesari on sinänsä aiemmassa Trump-syytteitä käsittelevässä jutussaan paljastanut että osapuolet ovat käyneet kauppaa siitä ketä kuullaan  (kuuluuko tällainen lainkaan oikeusvaltioon? Tämä kysymys ei Hesaria kiinnostanut).  Joe Bidenin poikaa on Republikaanit halunneet kuulemiseen mukaan.

Joe Bidenin pojalla on nimittäin kaasu-bisneksiä Ukrainassa, ja isänsä Joe Bidenin korruptokraatti-kaveri Ukrainan oikeuslaitoksessa, Poroshenkon virkaan nimittämä, armahti kyseistä kaasu-yhtiötä tuomitsemalla vain 7 miljoonan sakot, kun verokavallus oli 40 miljoonan suuruinen.

Eräs mielenkiintoinen uutinen saatiin viime marraskuussa. Sen mukaan Ukraina on vaatinut presidentti Trumpia tutkimaan Biden-suvun korruptiota (linkki alla). Siis päinvastoin kuin Trump-ajojahtia toteuttavat väittävät.

Ilkeät linnut laulavat että koska Trump on tehnyt tai luvannut tarpeeksi USA:n isäntämaa Israelin hyväksi, pääsee hän nyt pälkähästä virkarikossyytteiden suhteen.

Sitten on vielä huhut joiden mukaan molempien puolueiden silmäätekeviä lentelee Ukrainaan, hyödyntäen anarkiaa ja äärimmäistä köyhyyttä siellä, ja ostaa sieltä alaikäisiä tyttöjä tarpeisiinsa. Nämä ovat vain muun muassa Epsteinin vankilakuoleman synnyttämiä huhuja, mutta jos tällaisesta huhuaminen onkin yksi syy sille että tätä oikeudenkäyntä ei haluta jatkaa?

trump-prosessti800-126

Lähteet: