Kolumnisti Risto Huovinen tarjoaa reseptin vasemmistolaisen ääri-suvaitsemattomuuden servaamiseksi MV-lehden kolumnissaan.

Kolumni: Saphira.

terovaara800300

Monet etsivät syitä sille että tietyt näkemykset, jotka ennen olivat hyväksyttyjä ja jopa vaikkapa Talvisodan aikana ainoat joiden myötä ei tullut ammutuksi, ovatkin nyt kiellettyjä ja alati jyrkkeneviin toimenpiteisiin johtavia.

Voisiko syy olla se että niin sanottua mielipidekujaa kaventavat tahot haluavat opposition suut kiinni, koska muuten paljastuisivat pahimman luokan rikollisiksi?

Jos siis oppositio (joka ennen oli demokraattisen tasavallan parlamentarismin olennainen osa, nyt kriminalisoitu ja halveksuntaa osakseen saava ”fasismipesäke”), toisi näitä argumentteja voimallisemmin ja vahvoin perusteluin esille, voisiko tämä saada ”kelkan kääntymään” esimerkiksi äänestämiskäyttäytymisessä?

Vai onko nyt ihan oikeasti niin että valtaosa Suomen kansasta haluaa Ruotsin, Englannin ja Ranskan kaltaisen yhteiskunnallisen levottomuuden meillekin ”lahjaksi”?

sweden800300

Risto Huovinen (osasitaatti):

”..Järkevintä olisi unohtaa keskustelusta sivistyssanat, joiden käyttö estää keskustelun varsinaisesta asiasta. Nykypolitiikka on varsin yksinkertaista tiivistää, meillä on vihervasemmisto ja käytännössä joitain muita sen linjaa noudattavia puolueita. Näiden puolueiden olemassaolon tarkoitus on ajaa linjaa, jonka takia Suomeen vyöryy valtavia määriä maahantunkeutujia kehitysmaista.

Samat poliittiset voimat haluavat myös liittää Suomen EU:n liittovaltioon, eli tarkoituksena on tuhota maamme itsenäisyys. Tämä linja johtaa Suomen tuhoon. Päätösvallan pitäminen suomalaisten omissa käsissä on hyvinvointimme perusedellytys ja meidän on myös voitava estää laajamittainen maahanmuutto Suomeen.

Jokainen järjissään oleva ihminen tajuaa, että jos miljardeilla Afrikan ja Lähi-idän asukkailla on vapaa oikeus tulla muutaman miljoonan asukkaan Suomeen, on lopputulos se, että suomalaisista tulee vähemmistö omassa maassaan ja Suomen kansa menettää tämän vuoksi päätösvaltansa omassa maassaan.

Toinen poliittinen linja Suomessa on se, että ymmärrämme itsenäisyyden ja päätösvallan omissa käsissä pitämisen merkityksen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Suomi pidetään suomalaisten asuinpaikkana ja tänne ei lasketa ihmisiä maista, joista tulevat ihmiset eivät ole minkään tutkitun tiedon mukaan hyödyksi Suomelle.

Tapamme elää on hyvinvointimme perusta ja massamaahanmuutto maista, joista tulevat eivät tätä hyväksy johtaa maamme tuhoon. Yksinkertaisesti lähtökohdaksi on otettava Suomen ja suomalaisten etu. Täysin toisesta kulttuurista tänne tulevien ottaminen on Suomen edun vastaista ja siksi sitä ei tule hyväksyä.

Suomi tulee nähdä säilyttämisen arvoisena maana ja sen eteen on tehtävä konkreettisia toimia. Suomen on tehtävä valinta; joko päästämme halukkaat tulijat maahamme ja menetämme maamme, tai sitten estämme vyöryn ja säilytämme Suomen.”

demokratur800300

Lähteet:

https://mvlehti.net/2020/02/29/fasisti-natsi-vai-stalinisti-umv-kolumni/

https://www.youtube.com/results?search_query=potkut+mielipiteist%C3%A4

https://www.youtube.com/results?search_query=%C3%A5siktskorridoren