Kolumni: Saphira.

Oulu on yksi niistä kaupungeista joissa vanhemmat kyseenalaistavat vaikkapa ”kosketusleikkien” yleistymistä lasten arjessa koulussa, samalla kun koulun ulkopuolisessa arjessa uhkaa grooming -hyökkäykset ja muu seksuaalinen väkivalta, ja päättäjät kieltäytyvät vimmatusti tekemästä oikeasti asialle mitään, vaan antavat sen jatkua ja pahentua ”normaaliksi arjeksi” lapsillemme jatkossa.

amy.robach800150

Kun kotiin on tullut skorpioni, ovat kaikki varuillaan, ja ötökkä poistetaan kodista mahdollisimman pian. Mutta kun tilastoissa räikesti näkyvät maahantuodut tekevät pahojaan, puolustellaan heidän maahan jäämistä tai liikkumistaan vapaana jo ennen turvapaikkapäätöstä monenlaisiin tekaistuihin tarinoihin vedoten.

Se arki jota lapsillemme tänään tarjotaan osoittaa selvästi siihen suuntaan että jotakin hirveää on tapahtunut sen suhteen minkälaiset motiivit ovat vallanneet poliittisen kentän, tiedotusvälineet ja jopa syyttäjälaitoksen ja poliisivoimat.

Toiminta on niin agressiivista ja julkeaa  että on syytä penkoa tätä kansainvälisessä kontekstissa. Sillä esimerkiksi Englannissa ja USA:ssa on jo pitkä historia samanlaisesta toiminnasta.

human.trafficking800450

Onko perusteltua väittää että on olemassa ylikansallinen vaikutusmekanismi, niin että ne henkilöt joilla on ”tiettyjä taipumuksia” promotoidaan päättäjiksi, ja kun ovat päättäjiä heitä voidaan kiristää uhkaamalla paljastaa pervous puolisolle tms. jos ei tottele kansainvälisen pedo-mafian käskyjä? Voiko tässä olla yksi mekanismi jolla Suomea johdetaan suuntaan joka ei kansalaisia miellytä?

Kansainvälisen globalistimafian väitetään päättäneen että koko yhteiskunta pitää pervouttaa ja rapauttaa jotta eliitin omat touhut näyttäisivät ”normaalimmalta”.  Onko sellaista tapahtumassa mikä antaisi aihetta uskoa tällaiseen väitteeseen?

Jason Cristoff auttaa ammatikseen henkilöitä joilla on taipumusta itsetuhoisuuteen. Itsetuhoisat ihmiset ovat kertoneet hänelle asioita, josta syystä hän alkoi tutkia tätä enemmän.

Alla Jason Cristoffin tutkimustuloksia, miten laaja saalistaja-verkosto on; Nämä ovat siis paljastuneita tapauksia. Kuinka paljon näitä on vielä piilossa, kun miettii että eliitti-pedofiilit tykkäävät käräyttää jokamies-pedofiilejä vetääkseen pois huomion itsestään?  Herääkö kysymys miksi pedofiili-tuomiot ovat niin lievät tässä maassa? Haluaako jotkut suojella itseään, että jos jäisi itse kiinni?

human.trafficking.documentary800450

Tekstissä on 39 paljastunutta keissiä mainittu, ja kirjoittaja sanoo että voisi jatkaa listaa monella sadalla. Käännän tähän pätkän listasta sellaisenaan. Linkki alla, siellä on URL jokaiseen näistä erikseen, en takaa linkkien toimivuutta:

  1. pedofiilirinki jossa Australian ex-ministeri mukana
  2. Hillary Clintonin lähin avustaja sekaantunut lasten myymiseen seksiorjiksi, pedofiliaan ja pimeisiin saatanallisiin rituaaleihin
  3. Englannin hallituksen pedofiilirinki jossa lapsiin kajoamista, lapsikauppaa ja rituaalimurhia
  4. Ontarion (USA) osavaltion koulutusministeri syytteisiin omiin lapsiin kajoamisesta, ja fantasioista tehdä samoin lapsenlapsilleen. Tämä kuolutusministeri muokkasi osavaltion koulutussuunnitelmaa niin että siinä opetettiin sellaista mikä voidaan tulkita pedofiilin toimena altistaa liian pieniä lapsia perverssille seksuaalisuudelle tarkoituksena ”kasvattaan” näistä uhreja.
  5. TV-ohjelma jota ei valmistuttuaan koskaan näytetty kansalle paljasti miten Valkoisen Talon pedofiilirinki käytti  lastensuojeluviranomaisten huostaanottamia lapsia itse Valkoisessa Talossa.
  6. (numero 15 listassa) Tässä dataa miehestä joka kiersi osavaltiosta toiseen kertoen päättäjille ja opetushallituksille miksi olisi todella hyvä idea opettaa lapsille perversioita. Alfred Kinsey, joka itse on pedofiili ja vulgaari seksi-sadisti, esiintyy videolla jota katsoessa haluat ehkä istua. Hän siis perusteli osavaltiosi hallitukselle (USA) miksi lapsesi pitää korruptoida paremminvoivien tarpeita silmällä pitäen. Alfred Kinsey oli nimenomaan se henkilö jonka katsotaan olevan LGBTQ-liikkeen perustava kantaisä!
  7. (numero 23) Pentagonissa paljastui että 5000 työntekijäänsä osti ja latasi koneelleen lapsipornoa. Tutkimuksista luovuttiin, ja sanottiin että ”liian kallista tutkia”.

Ja lista jatkuu alla linkissä.

Väitteiden mukaan on kyse siitä että tietyillä mahtisuvuilla on jo yllättävän kauan ollut primäärinä toimintanaan hallita maailmaa hajoita ja hallitse -periaatteella. Joskus hajoitetaan kansoja, joskus perheitä. Lasten psyyken hajoittaminen on yleistä, sillä kun lapsi joutuu pervesion uhriksi, tästä tulee helposti  ”robottimainen” tottelija joka ei kykene  omien intressien todelliseen puolustamiseen.

Koska näillä suvuilla on äärimmäisen hedonistinen itsetyydytys primäärinä motiivina kaikelle mitä tekevät, palvovat he pimeitä voimia saavuttaakseen maksimaalisesti sairasta nautintoa. Monet sodat ovat olleet ”uhrilahjoja herralleen”.

Merkkejä tällaisen saatanallisen diktatuurin läsnäolosta ovat esimerkiksi valvontakameran yllättävät häiriöt tapauksissa joissa tämä pimeyden ”ruhtinaiden” toiminta on paljastumassa. Esimerkiksi julkkis-pedofiili Epstein, kun hän yllättäen kuoli tutkintavankeudessa.

hillary-sex-tape800450

Lähteet (kuvat ovat ylemmän linkin videoista):

https://jchristoff.com/government-and-elite-pedophile-activity-explained/

https://www.reuters.com/article/us-people-jeffrey-epstein-cameras-idUSKCN1VI2LC

Uutistoimisto Reutersin (jossa presidentti Tarja Halonen on töissä) uutissähke siitä että Epsteinin vankityrmän lähellä olleet kaksi turvakameraa olivat rikki silloin kun hän kuoli, on poistettu uutistoimiston sivuilta.

https://www.bitchute.com/video/UMZ5ww7v7ZCQ/

”Alfred Kinsey työskenteli lakkaamatta jotta jokainen laki joka suojeli naisia romutettaisiin”. Hän perusti Thelema -liikkeen. Se on yksi lusiferianismin apotheosistinen haara. Apotheosis tarkoittaa että lahkolainen on omasta mielestään itse jumala.

kouluseksdi800445Kouluista on tehty bordelleja

LAAKAVUORI800445Torjumme ennakkoluuloja: Mitä tapahtuu Laakavuoren päiväkodissa?

turvallinen-oulu799450UHJK”Turvallinen Oulu” yllättää: ”Kehon tuntemis” leikkejä koululaisille

grooming800450Pansion VOK:ista seksillä huumeita