Kolumni: Saphira.

Kirjailija Leo Hohmann väittää sekä kirjassaan että omilla verkkosivuillaan julkaisemassaan artikkelissa että Kulttuuri-Marxilais-Islamilainen Pahuuden Akseli on teroittamassa sarviaan tänään. Mitkä ovat hänen perustelunsa väitteelleen? Alla lainauksia netti-artikkelistaan.

Yksi perusteluistaan on se miten Nancy Pelosi, USA:n Demokraatti-puolueen johtaja, antoi muslimien ja progressiivisten feministien, toisinsanoen uudistuneen Demokraatti-puolueen jästenten, määrätä yhteistyössä Muslim  Brotherhood -järjestö CAIR:in kanssa mitä uudessa uskovaisiin kohdistuvan vihapuheen vastaisessa julkilausumassa sanotaan. Pitkässä jutussaan Leo Hohmann taustoittaa tätä väitettään seuraavasti:

Pelosi poisti kaikki epäilyt siitä kuka todella hallitsee Capitol Hilliä. Se ei ole vanhan linjan demokraatit eli liberaalit, vaan niin kutsutut progressiivit. Näemme vihreiden ja punaisten liiton, puna-vihreän akselin manifestoituvan suoraan silmiemme edessä.

Punainen on marxilainen ideologia, ja vihreä on islam. Nämä toimivat yhdessä muuttaakseen kokonaan sen minkälainen USA on jatkossa. 

He määräävät mikä on hyväksyttävää poliittista puhetta Washingtonissa. Kaupallinen valtamedia tukee heitä herkeämättömällä propagandalla. Tulevina kuukausina ja vuosina he tulevat yhä rajummin hyökkämään judeo-kristillisiä arvoja puolustavien ja myös kyseisten arvojen mukaisesti elämäänsä viettävien kimppuun. Luota minuun. Nämä ihmiset eivät halua olla kilttejä. He haluavat poistaa työmme, automme, liiketoimintamme ja aseemme. Ja lapsemme tullaan tunkemaan julkisen sektorin päiväkoteihin. Keitä eivät voi likvidoida, he indoktrinoivat.

Puhemies Pelosi on vahvistanut pahimmat pelkomme tukemalla radikaaleja kuten Ilhan Omar, Rashida Tlaib ja Alexandria Ocasio-Cortez. Uudet Demokraatit ovat avoimesti  vallankumouksellisen sosialismin, avointen rajojen, anti-semiittisen juutalaisvihan, paperittomien äänestysoikeuden, vapaan abortin – ja kyllä – nyt myös vauvojen murhaamisen, eli synnyttämisen jälkeisen abortin – puolue.

(Juuri mainittu) Ilhan Omar tuli maahan USA:n Valtionkonttorin avustuksella, YK:n pakolaisohjeman myötä. Hän on harras muslimi ja syntyjään Somali.

Moniko teistä tietää että YK valitsee 95% niistä jotka matkaavat  pakolaisina kotimaahamme? Globalistit tajuavat että Demografia on Kohtalonkysymys. He tietävät myös että paras menetelmä toteuttaa globalistinen sosialismi on ujuttaa kansojen keskelle täysin sopeutumishaluttomia Kolmannan maailman asukkaita. Tämä luo rinnakkaisyhteisön, kansakunnan valtion sisälle. Olen dokumentoinut tämän kaiken kirjassani, heidän omin sanoin.

republican-ilhan.omar800450

Artikkelissa mainitaan myös se mistä aloitin, eli että kun Demokraattien johtaja Pelosi päätti antaa uskonnonvastaisen vihapuheen klausuulin suunnittelun  Viher-Puna -akselin tehtäväksi, nämä päättivät ”unohtaa” kristinuskon kokonaan listasta vihapuheelta suojeltavia uskontoja. Vaikka kristityt ovat maailman eniten vainottu uskovaisten ryhmä. Joka kuukausi murhataan yli 220 kristittyä koska ovat kristittyjä. Tekstissä lukee myös näin:

Ilhan Omar twiittasi että ”kristillinen kulttuuri on tyhmä”, ja hyvä amerikkalainen on vain oma itsensä. Kun siis Ilhan Omar vaati kirjeesään tuomareille että  Amerikkaan palaavia ISIS-terroristien pitää kohdella silkkihanskain, hän oli vain oma itsensä?

ilhan.omar-ocasio-ceotez800300

Lähteet:

https://leohohmann.com/2019/03/10/knowing-your-enemy-the-red-green-axis-of-evil-shows-its-face-in-washington/

Leo Hohmannin kirjan pitäisi olla pakollista luettavaa maamme parlamentaarikoille:

https://bookfortoday.com/all/leo-hohmann-stealth-invasion/

Nancy Pelosi suuttui kun presidentti Trump ilmaisi vastenmielisyyttään vastasyntyneiden vauvojen murhaamiselle ”abortilla”.

https://culturewatchnews.com/nancy-pelosi-gave-an-answer-about-late-term-abortion-that-will-make-your-jaw-drop/