Kolumni: Saphira.

Kaaoksen lisääminen ihmisten keskuuteen on toimiva ja usein käytetty kulttuuri-marxistinen temppu syöstä kansat kurjuuteen ja kaapata kansat ja resurssit pienen klikin käsiin. Hajoita ja hallitse.  Tätä on niin sanottua. kommunismia, rikkaiden keksimä ja rahoittama ihmismassojen manipulointikeino.

Nyt riehuvan pandemian käyttö ihmismassojen hallinnointiin ja keskiluokan kukistamiseen, ydistettynä samanaikaisen globaalin, tiukan 5G -valvontaverkoston ja Active Denial -aseistuksen toteuttamisen kanssa on härskiä kansojen itsemääräämisoikeuden poistamista yksipuolisella päätöksellä.

Jotkut jopa viheltävät että virus + viranomaistoimet + langaton valvonta = Active Denial Weapon.

brock.chisolm800

Suomenkin hallitus seisoo surkeana TV-kameroiden edessä, selittäen miksi oma kansa pitää sulkea karanteeniin, mutta muukalaiset saavat yhä marssia rajojemme läpi (antaen ymmärtää rivien välistä että muuten rasismi) todennäköisesti viruksia maahantuoden.

Globalismissa ideologia, ja sen todellisena taustana suuryhtiöiden taustalla hääräävien oligarkkien rajaton ahneus ja vallanhimo voittaa järjen ja ihmisen tarpeet. Se on vain uusi nimi kommunismille. Jossa ihmisten tuottama hyvä laitetaan palvelemaan rikkaimpia, koska ”kaikkien pitää olla yhtä köyhiä jotta tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus vallitsee”.

Tänään tätä tehdään ”kestävän kehityksen”, ”pakolaiskriisin” ja ”ilmastonmuutos-alarmismin” keinoin. Näillä saadaan veronmaksajat vakuuttuneiksi että heidän rahat on tarkoitettu valikoiduille joilla on jo itsellään niin paljon rahaa että voisivat hoitaa köyhyys pois planeetalta pelkästään käyttämällä varojensa korkotuloja tai osaa sijoitustensa tuotoista tähän.

Todellisuus on se, että globalismin taustalta löytyy alla mainitut toisiinsa tiiviisti sidotut tahot, jos viitsii tutkia. Denialistit eivät tutki, ja jos tutkivat tai tietävät, valehtelevat sanoessaan että planeetta on nyt hyvissä käsissä, ja jos muuta sanoo, on paha rasisti tai natsi  jonka pitäisi virua vankilassa ajatusrikoksista:

Council of Foreign Relations (CFR), USA, koko maailma

United Nations, YK, koko maailma, kertoo verkkosivuillaan toteuttavansa ”Global Human World Order” -agendaa, kestävän kehtityksen ja ilmastonmuutos-alarmismin mantroilla. Ironista kyllä, ne maat jotka jo toimivat keskushallinnollisesti, kuten Kiina, Kuuba ja muut, ovat köyhyyden ja kurimuksen tyyssijoja. Rio De Janeiron Kestävän Kehityksen Agenda 2030 -kokouksessa oli kirjaimellisesti kiinalainen kommunisti koko tapahtuman johtajana. Ja tunnettu kommnisti Cheddi Jagan esitti YK:lle New Global Human World Order -käsitteen, josta on nyt tullut osa YK:n virallista politiikkaa. Lisää tähän vielä se tosiasia että eräs YK:n varapääsihteeri, Maurice Strong, vietti elämänsä viimeiset vuodet maanpaossa Kiinassa, paeten pitkää syntilistaa korruption ja petosten sarjassa.

The Bilderberg Group, USA, Eurooppa, koko maailma. Suomesta Bilderberg -kokouksissa on juossut muiden muassa Helsingin Sanomien päätoimittajia, sekä Jutta Urpilainen. Mutta myös Jorma Ollila ja Anne Berner, jotka molemmat vaativat autojen paikantamis-teknologiaa  autoilijoiden arkeen. Muistinko mainita Björn Wahlroos?

Club of Rome, koko maailma, ympäristö-eugeniikka. Tämä mielenkiintoinen pulju keksi aikanaan koko ilmasto-alarmismi -sadun, tähdäten maailman väestön vähentämiseen ja globaalin maailmanhallinnon aikaansaamiseen, ympäristösyihin ja energian riittämättömyyteen vedoten. Ilmasoteollisen kompleksin vuosiliikevaihto on jo hulppeat 2000 miljardia dollaria vuodessa (2019).

Royal Institute of International Affairs/Chathamhouse, Lontoo, EU, koko maailma. Edistää globalismia ja haukkuu patriotismia ja kansojen itsemääräämisoikeutta aina tilaisuuden tullen. Nyt viimeksi Korona-viruksen kohdalla.

The Trilateral Commission, Eurooppa, Japani, USA. Varsinainen neo-liberalistien korporatismia edistävä käärmeenpesäke.

UN.local800

Yllä  ei olla edes mainittu BIS– järjestelypankkia, joka on keskuspankkien keskuspankki. Oletko edes tietoinen tällaisesta, toisen maailmansodan aikana hirveyksiin syyllistyneestä maailmanhallinnon kattojärjestöstä?  Suuret keskuspankkiirit kokoontuvat BIS-järjestön tiloissa kerran kuukaudessa, päättäen miten kansa makaa ja maksaa. Toisen maailmansodan jälkeen Sir John Maynard Keynes vaati BIS-pankin lakkauttamista koska se suoritti rahanpesua Nazien piikkiin. BIS-pankki on ehkä vähiten tunnettu Bretton Woods -sopimuksen osapuoli, mutta ei lainkaan vähäisin. BIS hallinnoi valtaosaa koko maailman rahavirrasta. Tätä asemaansa se käyttää aktiviisesti saadakseen kansallisvaltiot velkaantumaan IMF:lle.

Globalismin päätavoite on kaapata ihmisten elämän ehdot ja varallisuus muutaman eliittisuvun haltuun, lopullisesti ja peruuttamattomasti. Lopputuloksena olisi totalitaristinen maailmanhallinto jossa ihmiset olisivat orjia, ilman päätäntävaltaa omissa asioissaan, edes liikkumisessa ja asumisessa. Tämä uus-feodalismi on jo miltei totta tänään.

Tavoitteeseen pyritään herkeämättä siirtämällä päätäntävaltaa parlamentaarisilta elimiltä autoritatiivisille, ylikansallisille päättäjätahoille. Kuten eräänlaisille Super-hallintoelimille kuten  EU ja USA:n liittovaltiohallinto.

Tyypillinen globalismin ilmentymä on TTIP-sopimus, jonka myötä kansallisvaltiot joutuisivat oikeuteen jos rikkovat korporaatioiden kvartaalituloksia vaikkapa ihmisoikeuksiin tai ympäristön suojeluun vedoten. Jokainen poliitikko joka suosii TTIP-sopimuksen kaltaista yksityis-oikeudellisen riitojen selvittämis-elimen toteuttamista on globalisti henkeen ja vereen, ei väliä mitä muuta selittää sumutuksena.

maurice.strong800

Lähteet:

https://www.thenewamerican.com/tech/environment/item/31778-un-summit-seeks-new-world-order-to-transform-the-way-we-live

https://www.investmentwatchblog.com/what-is-globalism-globalism-is-neoliberalism-which-is-corporatism

https://www.charismanews.com/opinion/52333-did-the-united-nations-just-introduce-a-new-world-order

https://mvlehti.net/2020/03/18/pienyrittajan-hatahuuto-heratkaa-valtamedia-sensuroi-yritysten-vakavan-ahdingon-video/

https://principia-scientific.org/the-climate-fraud-and-the-club-of-rome/

https://www.bilderberg.org/bis.htm

https://www.chathamhouse.org

Kuvien lähteenä on video jolla kristitty pappi kertoo pienen ihmisen tuhoon vievän tien mikäli hän hakee turvaa YK:n valheisiin ja petoksiin pohjautuvasta globalismista. Näin koska kristinusko on itsemääräämisoikeuteen perustuvaan individualismiin ja yksilön maanpäällisenkiin hyvinvointiin tähtäävänä aatteena YK:n päävihollinen tällä planeetalla:

https://www.youtube.com/watch?v=lnkxAnm8YgA