Siitä alkaen kun Petteri Orpo sai hallituksensa kasaan, olemme kokeneet hämmästyttävää poliittista sirkusta. -Toki täällä kotikatsomoissa saa täyden vastineen verorahoille, -huumorina. Voisitte kuitenkin, siellä politiikan tasoilla, laittaa päänne hetkeksi kylmään vesiämpäriin, ja vähän rauhoittua.

(Kuvassa on siis taiteilijan näkemys opposition näkemyksestä rva Riikasta.)

Euroopassa on sota, budjetin tasaaminen on vasta alkutekijöissään, ihan oikeat ongelmat odottavat sekä hallitusta että oppositiota, mutta mitä me näemme: Lotraamisen joillain vanhoilla twiiteillä tms., ja henkilöiden ajojahdin joistain viime vuosituhannen jutuista. (Itkee/nauraa)

”Aatu” Lindtman jaksoi vielä huvittaa, mutta kun viikosta toiseen sitä samaa? Herre guud ja dobrahuja!!?? Huomaattex te mitä teette: Annatte vallan paskantonkijoille.

Ei politiikkaa pidä tehdä netin välimuisteja kaivelemalla, eikä henkilöiden sanomisista saivartelemalla. Onneksi kuuluu ainakin yksi järjen ääni:

eija-riiitta-korhola-twiitti0000000

Keinotekoinen hallituskriisi onkin oikea nimitys näkemällemme kalabaliikille: Politiikkaa säädellään etsimällä tikulla virheitä, vaatimalla irtisanoutumista, anteeksipyyntöjä ja canossan-matkoja, -ja jos joku erehtyy antamaan uusmoralisti-hyvimyksille periksi, niin päälle uusi kierros. ”Ei riitä!”, -huutaa räksyttäjä, ja ollaan taas lähtöruudussa.

Kampanjojen materiaalia, tosia ja kuviteltuja ”rasismeja” tms., merkitsevämpää on politiikan arvostuksen lasku, mikä suoraan heikentää Suomen valtion ja yhteiskuntajärjestyksen legitimiteettiä, siis olojen vakautta. Onko se poliittiselle kilpailijalle aiheutetun vahingon arvoista?  di-gold

Wille Rydman näytti hallituksen-kaatajille kaapin paikan

Natsikortti-sodan jäljet johtavat kompromaatti-tehtaaseen

Natsit siellä ja natsit täällä, joka paikassa natsit…?

Elämmekö paskantonkijoiden aikaa

RKP sitten aloitti kivi ja ikkuna -leikin? -Ei sillai kannattais

Tehtiinkö Junnilalle klassinen kompromaatti?