Kolumni: Saphira.

Nyt tutustumme selontekoon siitä miten erittäin lahjakas lääketieteen tutkija tuhottiin löytöineen päivineen vaikka myös oikeuslaitos totesi hänen tarjoaman hoidon olevan toimiva, ja vastapuoli määrättiin maksamaan 10 miljoonan dollarin korvaukset.

On mahdollista että lukiessasi otsikon ajattelet – ei taas – salkkishörhöilyä?! Kuitenkin tiedostat että lääketeollisuus ja koko se kaupankäynti joka mahdollistaa sairaaloissa tapahtuvat asiat tarvikkeineen ja laitteineen ei voi kukoistaa jos ei ole tarpeeksi potilaita ja ihmisten auttaminen ole mahdollisimman kallista. Tiedät että diagnostiikka- hoito- ja elämän ylläpitolaitteita valmistetaan voitontavoittelun vuoksi. Ja että ennaltaehkäisyä sekä hoitoja suunnitellessa raha ratkaisee monessa käänteessä. Olkoonkin että varmasti tällä saralla löytyy myös vilpittömästi hyvää haluavia yksilöitä. Muistakaamme silti mitä USA:n presidentti Jimmy Carter sanoi vuonna 1979:

Öljyteollisuus on maailman vaikutusvaltaisin lobbaava intressiryhmä. Sairaalat ja lääkärit eivät kuitenkaan ole kaukana perässä.

Salli minun siis kertoa eräästä todennetusta syöpähoidosta ja kuinka pitkälle etabloitunut  lääkintäteollisuus meni yrittäessään estää tämän hoidon pääsemisen markkinoille.

Sam Chachouan isä sairasti syöpää, ja tuli yhä sairaammaksi vaikka median otsikoissa julistettiin yhä uusia edistysaskeleita syövän hoitamisen saralla. Kemoterapia ja säteilytys eivät toimineet siihen syöpälajiin mitä hänen isällään oli.  Nähtyään oman isänsä pitkän ja kituliaan taistelun syövän kourissa, alkoi Sam kyseenalaistaa modernin lääketieteen käsityksiä syövästä. Hän tutki esimerkiksi miten jotkut paranevat ”itsestään”, ja miksi jotkut elimet kestävät syöpää paremmin kuin toiset.

Tehtyään tutkimuksiaan ja johtopäätöksiä, esitti (Tri) Sam Chachoua itse kirjoittamansa syöpää koskevan tutkimuspaperinsa Clinical Oncology Society of Australia -järjestölle. Hän oli tuolloin 18 -vuotias, mikä oli siihen astinen ennätys. Hän päätti lääketieteelliset opintonsa loistavin arvosanoin, ja hän kehitti useita myrkyttömiä hoitoja erilaisiin sairauksiin.

Tri Chachoua piti kiinni hoitotyön ensimmäisestä säännöstä: Älä vahingoita. Hänen mielestään oli järjetöntä tuottaa keholle stressiä tai estää immuunipuolustusta toimimasta jotta parantaisi jotakin (kuten ei ole järkevää tuoda maailman levottomimpia heimoja sikiämään maahan jos halutaan kestävää kehitystä, rauhaa ja sivistystä, kääntäjän kommentti).  Tästä periaatteesta Tri Chachoua piti kiinni myös kehittäessään  syöpähoitoja.

Tekstissä josta tätä käännän on yksityiskohtaista selvitystä Tri Chachouan tutkimuksista. Tähän toistan vain sen että hän kehitteli seerumeita, rokotteita ja niin edelleen. Hän varsinkin halusi löytää menetelmän jolla voi ”merkata” syöpäsolut jollakin, vaikkapa patogeenilla, jotta immuunipuolustus löytäisi sen.

Tri Chachouan seerumi oli monesta lähteestä saadun geneettisen materiaalin tiiviste. Sen avulla voitiin merkata syöpäsoluja,  AIDS:in saaneita soluja ja myös Alzheimerin taudin johdosta vaurioituneita aivosoluja. Hän keräsi dataa kehon oman toiminnan viisaudesta. Tri Chachoua havaitsi esimerkiksi että koska punahukka -autoimmuunisairaudesta kärsivältä puuttuu enzyymejä joiden avulla toimia normaalisti haitta-aineiden poistamisessa, turvautuu tällaisen henkilön immuunijärjestelmä vaihtoehtoiseen menetelmään hoitaa asiaa. Tri Chacouna otti tästä vaarin hoitomenetelmiään kehittäessään.

Linkki on alla jos haluat vaikka kääntäjää käyttämällä tutustua tähän tarkemmin.

Tri Chachouan AIDS-rokotteessa ei ole aids-virusta. Vain terveitä soluja.  Hänen syöpäseerumissa ei ole syöpää.

70-of-patients800300

Nämä rokotteet ja seerumit on testattu. Ne toimivat paljon paremmin kuin mikään muu.  Tri Chachouan syöpäseerumi poistaa syövän 85%  potilaista. Ja hänen AIDS-rokote laittaa AIDSin remissioon eli jäädyttää sen puolesta vuodesta kolmeen vuoteen 99% potilaista.  Tämä herättää kysymyksen – miksi emme ole kuulleet Tri Chacouan nimeä missään?

Jos olemme kuulleet hänestä, olemme kuulleet negatiivisia asioita. Quackwatch, globalistisen lääketeollisuuden vannoutunut äänitorvi, on demonisoinut häntä monin tavoin. Mediassa häntä on kuvailtu hörhöksi jolla ei ole lääketieteellistä koulutusta.  Kuitenkin, elokuussa 2001 julisti NBC -mediatalo suurin otsikoin miten HISTORIAN TEHOKKAIN AIDS- ja SYÖPÄHOITO ON NYT TOTTA!

diabetes-patrient800200

Mikä muuttui? Tri Chachoua haastoi mustamaalaajat  oikeuteen joka päätti 10 000 000 dollarin korvauksista aiheutetusta haitasta. Siispä jopa NBC, joka on valehdellut meille mineraaleista, vitamiineista ja orgaanisesta ruoasta, joutui taipumaan.

Tämä oli kuitenkin pelkkä taisteluvoitto, ja sota oli vasta alkamassa

Tri Chachoua teki kaiken omillaan, ilman yliopiston tai tutkimuslaitoksen tukea. Hänen tutkimuksiaan ei julkaistu. Hänen työtään ei tunnustettu. Chachoua kiersi maata luennoiden ja esitelmöiden.  Hän lupasi 500 000 dollaria sille joka pystyy näyttämään toteen tutkimuksensa kokein, kävi siinä miten päin tahansa. Kukaan ei tarttunut tarjoukseen.

Paitsi eräs Cedars-Sinai Medical Center.  He suostuivat tekemään tarvittavat kokeet, vaatien kuitenkin vastalahjaksi että kaikki tutkimukset ja kaikki seerumi siirretään tälle Cedars-Sinai -laitokselle. Mitään ei Tri Chachoua saisi pitää itsellään. Chachoua luuli Cedarsien olevan vakavissaan ja suostui tähän (tänään Cedars tarjoaa ei-mitään covid-19 -syndroomaan, ”siihenhän ei olle vielä kehitetty rokotetta”, vaikka heillä on kaikki data ja todisteet Chacouhan seerumin ja menetelmien toimivuudesta. Kysykää vaikkapa Cedars-Sinai -keskuksen lääketieteellisen akatemian johtajalta, Shlomo Melmediltä, kääntäjän kommentti).

IRT (Induced Remission Therapy) -testien tulokset olivat aivan mahtavat. 99% AIDS-potilaista parantuivat.  Cedars-Sinai julisti tämän ”avaavan aivan fantastisia tulevaisuuden mahdollisuuksia hoitojen suhteen”.

Tri Chachouan maailma lähti kuitenkin pian alamäkeen. Muutama hänen ”kollegansa”, yhdessä joidenkin Chachouan syövästä parantamien henkilöiden kanssa, perustivat klinikan Meksikoon, väittäen toimivansa Tri Chachouan siunauksella.  He näyttivät Chachouan luentoja videolla sekä myivät jotakin nestettä sisältäviä pulloja kovaan hintaan. Ihmisiä kuoli, osoitettiin sormella, ja skandaali paisui. Tri Chachoua järjesti nopeasti tämän klinikan sulkemisen, mutta he perustivat toisen muualle ja eri nimellä. Hänet vangittin kun meni itse Meksikoon pysäyttääkseen puoskarit. Hänellähän ei ollut koulutodistuksia mukanaan. Puoskarit olivat valjastaneet poliisit lukitsemaan Chachoua pois tieltä.

Tämä riitti tekosyyksi Cedars-Sinai Medical Centerille. He kielsivät olleensa koskaan missään yhteydessä Tri chachouaan, ja että olisivat koskaan edes tehneet seerumi-kokeita. Ja sensijaan että antaisivat Tri Chochualle tunnustusta, he julkaisivat omiin nimiin paperin jossa kehuivat miten olivat kehittäneet seerumin AIDS:in ja syövän vastaiseen taisteluun, perustuen autoimmuuni-sairauteen liittyviin asioihin.

Tämä johti oikeudenkäynteihin. Ne olivat mielenkiintoisia, koska aina kun Chedars-Sinai esitti jonkun väitteen, esitti puolustus kirjeenvaihtoa tms.  jossa väite kumottiin kiistatta. ”Emme testanneet”, kirje jossa testitulokset. ”Emme testanneet onko se myrkyllistä”, kirje jossa ihmettelevät miten aine voi olla myrkytön ja samalla torjua AIDS niin tehokkaasti.

Tämä oli erittäin raskasta aikaa. Oikeudenkäynnit jatkuivat neljä vuotta. Sinä aikana kuoli paljon ihmisiä jotka olisivat pelastuneet Tri Chachouan hoidoilla. Jopa yksi oikeudenkäynnin todistajista lausui että Chedars-Sinai on ”lahdannut ihmisiä tahallaan ja tietoisesti”, koska niin moni kuoli AIDSiin tuona aikana.

magnus.essand800180

Cedars eivät koskaan palauttaneet seerumia Chachoualle. Hän oli nyt tyhjätasku. Hänellä oli kuitenkin yksi pullo seerumia piilossa. Tämä viimeinen erä on ehkä auttanut ihmsikuntaa enemmän kuin mikään muu lääkitys historiassa.

Oikeuden eteen astui eräs Michael. Hän oli käyttänyt inhibiittoreita sun muuta kaikkea mitä Cedars-Sinai -sairaala oli hänelle tarjonnut – ei kuitenkaan parantumista. Hänen T-soluluku oli jo 124 viruksen aiheuttamana. Kuitenkin, kun häneltä kysyttiin vointia, hän sanoi ”erinomaisesti”. Kun häneltä kysyttiin miten hän tämän selittää, Michael kertoi saaneensa seerumi-annoksen Tri Chachoualta edellisenä päivänä, ja nyt hänen T-soluluku oli yli 200.

Tri Chachouan lakimies kysyi että mistä tiedät soluluvun tuplaantuneen? Michael vastasi että otti useita T-sou -kokeita Cedars-Sinailla.

Oikeuden päätös oli yksimielinen.

what-cancer800150

10 000 000 on taskurahaa monen miljardin dollarin lääketeollisuuskartellille. Nyt olisi varaa kliinisiin kokeisiin. Myöhemmin kuitenkin  korvauspäätöstä muutettiin, arvaten painostuksesta ”tietyltä taholta”. Tr Chachoua sai lopulta vain oikeudenkäyntikulut takaisin, noin 15000 dollaria.

Nyt kun kissa on karannut korista, voit jatkossa kuulla uutisia seerumihoidoista ja sen sellaisista. Syöpäsäätiöt, lääkeyhtiöt ja kaikki muut haluavat ehtiä ennen Tri Chachouta, esittämään hänen löytöihinsä perustuvia hoitomenetelmiä ja takomaan rahaa. Immunoterapiaa ja virusten käyttämistä syövänhoidossa kehitetään tällä hetkellä esimerkiksi Uppsalan yliopistossa. Siellä toteutetaan kliinisiä tutkimuksia jossa geenimanipuloitu virus herkuttelee syöpäkudoksella ja parantaa näin potilaan.

 

melissa.johnson800

Jo liian kauan on joku tutkijan tai lääkärin lapsi päässyt yliopistoon syöpätutkimukseen annettujen rahojen turvin, samalla kun syöpä niittää yhä kuolemaa samaan tahtiin kuin toisen maailmansodan aikana. Meille on valehdeltu, meitä on huijattu ja poljettu maahan. Mutta nyt kun virallinen oikeusistunto on todennut parannuskeinon olevan todellinen, ja NBC julistanut asian maailmalle, alkaa työ ihmisten parantamiseksi taudeista, eikö vaan?

Tri Chachouan edessä oli vielä yksi este – FDA. Se on velvoitettu hyväksymään lääke perustuen sen toimivuuteen. Turvallisuus on kyllä todistettava, ja tällainen vie aikaa ja resursseja. Jos olisimme painostaneet viranomaisia niin että edustajamme kongressissa ja senaatissa olisivat hyväksyneet Health Freedom -lakipykälät, että lääkkeitä saa käyttää silloinkin kun niiden toimivuutta ei olla todistettu, kunhan ovat vaarattomia, tilanne olisi toinen. Voisimme käyttää Tri Chachouan Induced Remission Therapy- hoitoa. Mutta nyt  emme voi. Ainakaan vielä.

immunitherapy800180

Tri Chachoua luopui sittemmin syöpähoitoon liittyvästä työstään koska syöpäteollisuus on vaan liian voimallinen vastustaja.

Eikö olekin mahtavaa? Syöpäteollisuus on saavuttanut suurimman voittonsa koskaan. 40 vuoden ja valtavan tutkimuksiin ja muuhun käytetyn rahavuoren jälkeen se on estänyt sellaisen hoidon pääsemistä markkinoille joka aiheuttaisi syöpäteollisuudelle konkurssien sarjan. Ja pelastaisi miljoonien ihmisten hengen. Mutta syöpäteollisuus on iso osa yhteiskunnan talousjärjestelmää. Hautaan liikkuvia potilaita tarvitaan jotta veronmaksajaa voidaan motivoida luopumaan rahoistaan.

jim.allison800150

Vuonna 2018 jaettiin lääketieteen nobelin palkinto syövän immuunihoitoon liittyen. Kyseinen tohtori Allison kehitti T-solusalpaajan joka pitää 20% potilaista hengissä kolme vuotta hoidosta. Paljon huonommat tulokset kuin Tri ChaChoualle. Miksei Sam Chachoua saanut nobelpalkintoa, vaan karkoitettin käytännössä USA:sta Mexikoon, keksintönsä ryöstettiin, ja käytännössä oikeislaitos päätti että korvausta tästä ei voi saada?

Päivitys vuodelta 2017: Tri Chachoua yritettiin murhata, toipui siitä.

Lisää infoa:

http://www.mnwelldir.org/docs/cancer1/sam.htm

https://www.youtube.com/watch?v=DZhhBW_Nb3s

https://www.youtube.com/watch?v=UbFjiWOBErA

https://www.igp.uu.se/research/clinical_immunology/magnus_essand/more/