Epädemokraattisesti hallitulla Venäjällä on jo seuraavat ”erikoisoperaatioiden” kohteet ruokalistallaan, Ukrainan jälkeen: Romania, Puola, Liettua, Latvia, Viro ja SUOMI. Asiasta kertoi venäläinen julkaisu Pravda, -esittäen Suomea kohtaan avoimen uhkauksem.

100 vuotta sitten silloinen bolshevistinen Venäjä uhkaili propagandaposterissaan polkevansa Ukrainan ja tökkivänsä valmiiksi verisellä pistimellä Suomea, -kuten kuvasta näkyy. Nykyinen Venäjä, joka 1990-luvun alun demokratia-tapailun jälkeen on taantunut uus-bolshevismiin, ellei suorastaan stalinismiin, on palannut itäisen roistovaltion vanhoihin tapoihin. Venäjän sotaisia suunnitelmia läntisissä avoimen yhteiskunnan valinneissa maissa palvelevat hyödylliset idiootit levittävätkin propagandaa, jossa kiistetään jopa Venäjän naapurimaiden valtiollinen olemassaolo.

Hyödylliset idiootit väittävät, ettei Ukraina ole valtio

Suomenkielisessä sosiaalisessa mediassa ei voi välttyä suurella paatoksella toistetusta jargonista, ettei Ukraina -itsenäistynyt 1918 ja 1991 ja YK:n jäsen- ole mikään oikea valtio. Ukrainassa oli valtiollisia rakenteita jo ennen kuin Moskovan paikalla oli muuta kuin itäsuomalaisten kylä, ja Pietarin kohdalla ”suomalainen suo” (venäläinen sanonta). Venäjän keisarikunnan sortuessa v.1917 mm. Ukraina, Puola ja Suomi lähtivät omille teilleen. Puolassa ohjat otti sosialistipoliitikko Josef Pilzudski ja Ukrainaan perustettiin ensin Ukrainan kansantasavalta, tsaaria vastustaneiden sosialistien toimesta. Monen vaiheen jälkeen vuonna 1922 perustettu Neuvostoliitto valloitti sotilaallisesti sekä Ukrainan että menshevikkien (sosialistien) hallitseman Georgian. Neuvostoliitto l. Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitto (USSR, CCCP) ei alunperinkään kunnioittanut muiden valtioiden itsemääräämisoikeutta. -Olihan sen tavoitteena valloittaa koko maailma ns. maailmanvallankumouksen toteuttamiseksi.

Joskus muinoin keisarilliseen Venäjään kuuluneiden tänään suvereenien valtioiden olemassaolon oikeuden kiistäminen, joka kampanjana ulottuu suomalaiseenkin sosiaaliseen mediaan, on yhdensuuntainen Kremlin sotaisten pyrkimysten kanssa. Jos viime vuosituhannella Kremlin silloiset isännät käyttivät äärivasemmistolaisia työkaluinaan, näemme tänään äärioikeiston tässä samassa epäisänmaallisessa roolissa.

Neuvostoliitto epäonnistui yrityksissään saada Suomi osaksi imperiumiaan vuosina 1917, 1939, 1948 ja 1974. Suomenkielisen somen hyödyllisten idioottien lauma väittää kiivaasti, että ”Suomi on saanut olla 80 vuotta rauhassa”. -Nämä vuodet olivat ehkä joskus ennen Leniniä, Stalinia, Pietari Suurta ja Iivana julmaa? -Tässähän tuli lueteltua samalla nykyisen päällysmiehen, Vladimir Vladimirovitsh Putinin itse nimeämät idolinsa?

Kaikille nykyisen Kremlin isännän ihanteille ja esikuville on tyypillistä brutaalisuuden korkea taso, ja sinnikäs pyrkimys levittää Venäjän rajoja muiden maille. Me suomalaiset olemme tästä erityisin hyvin selvillä, monien kokemusten kautta. Toinen Kremlin politiikan pysyvä piirre on saaliiksi aiottujen maiden hallintoon, politiikkaan ja mediaan tunkeutuminen. Ainoa uutuus on, että 2000-luvulla tunkeudutaan myös sosiaaliseen mediaan, -kaikenlaisten emissaarien, loppausfirmojen ja ”Valevuorten” avulla.

Suomea horjutetaan jänkkäämällä ”maanpettureista”ja ”perustuslaista”, ja tahrimalla johtavia poliitikkoja

Jos joku vielä kuvittelee, ettei näkyviin suomalaisiin poliitikkoihin kohdistuvilla parjauskampanjoilla ole ”itä-kytkentää”, hänen täytyy olla -maalaisesti sanoen- tyhymä kuin vasemman jalan saapas. Tästä enemmän toiste, mutta some-kampanjoinnin yhteys valtion epävakauttamiseen selvisi tarkkaavaiselle lukijalle.

Brittiläinen strategian tutkimuslaitos R.U.S.I. julkaisi äskettäin analyysin Venäjän Ukrainaan kohdistamista vaikutuskampanjoista, jotka edelsivät suoraa sotilaallista maahantunkeutumista. Lyhyesti:

  1. Valtiollisiin poliittisiin johtajiin ja vaikuttajiin henkilöinä kohdistuvat tahrimiskampanjat,
  2. maanpuolustustahdon rapauttaminen.

Molemmat ohjelmakohdat ovat tammikuussa 2023 Suomessa työn alla, eikä sitä voi olla huomaamatta sosiaalisessa mediassa. (Toki Suomessa oleva jonkinlainen hybridipuolustuskeskus saattaa olla asioista pihalla, mutta tästäkin enemmän toisaalla.)

”Venäjän sotilaallinen erikoisoperaatio voi aiheuttaa useiden Euroopan valtioiden katoamisen”

Nyt sitten kuulemme ihan venäläisestä suusta, mihin tällä kaikella painostuksella, soluttamisella ja mielipidemuokkauksella pyritään:

Russia’s special military operation in Ukraine is nothing else but Moscow’s counteroffensive against the US-led Atlantic world. This proxy war between the United States and the Russian Federation may cause not only Ukraine, but a number of other European states to fall apart and disappear.

Venäjän sotilaallinen erikoisoperaatio Ukrainassa ei ole muuta kuin Moskovan vastahyökkäys Yhdysvaltain johtamaa Atlantin maailmaa vastaan. Tämä Yhdysvaltojen ja Venäjän federaation välinen välityssota voi aiheuttaa paitsi Ukrainan myös useiden muiden Euroopan valtioiden hajoamisen ja katoamisen. (linkki)

Euroopan maat, jotka saattavat kadota: Puola, Liettua, Romania ja Suomi

”Let’s be frank: the US will never dare to go to direct war with Russia after the defeat of Ukraine. This means that they will use other intermediaries to continue the conflict. There is no shortage of candidates, but Poland, Lithuania, Romania and Finland appear to be the most likely ones. Of course, it all depends on the Russians…”

”Ollaan rehellisiä: Yhdysvallat ei koskaan uskalla mennä suoraan sotaan Venäjän kanssa Ukrainan tappion jälkeen. Tämä tarkoittaa, että he käyttävät muita välittäjiä konfliktin jatkamiseen. Ehdokkaista ei ole pulaa, mutta Puola, Liettua, Romania ja Suomi näyttää olevan todennäköisimpiä. Tietysti kaikki riippuu venäläisistä…” kirjoittavat venäläisjulkaisut. (linkki)

Esiteltyään, mitä Kremlin suunnitelmissa on edellä lueteltujen itsenäisten valtioiden pään menoksi Pravdan ja Venäjän ranskankielisen proxy-julkaisun kirjoittajat kertovat, että Venäjä ei käy sotaa sotilaallisesti (kunniallisesti) rintamilla -armeija vastaan armeija- vaan sen metodi on sotatilanteen varjolla tuhota hyökkäyksensä kohteen elinmahdollisuudet, ja karkottaa asukkaat pakolaisiksi läntiseen Eurooppaan.

Kremlin tavoite: Infran tuhoaminen, pakolais-ase

Russia will not invade the territory of the country. The Russians will throw their warlike neighbours back to the 19th century destroying all of its modern infrastructure. This will trigger a serious economic crisis and a mass exodus of the Poles to the EU and the US.

Venäjä ei hyökkää maan alueelle. Venäläiset heittävät sotaisat naapurit takaisin 1800-luvulle tuhoten koko sen nykyaikaisen infrastruktuurin. Tämä laukaisee vakavan talouskriisin ja puolalaisten joukkopaon EU:hun ja Yhdysvaltoihin. (linkki)

Ukraina ja Puola tuhotaan asuinkelvottomiksi

Poland would thus suffer the same fate as Ukraine — it will be turned into a desolate land devoid of its population, on which no country would be allowed to settle.

Puola kärsisi siis saman kohtalon kuin Ukraina – se muutetaan autioksi maaksi, jossa ei ole asukkaita ja jonne yksikään maa ei saisi asettua. (linkki)

Hurmahenkiset kirjoittajat, joilla täytyy olla Kremlin sisäpiirin täydellinen hyväksyntä ja tuki paasaukselleen, julistavat että ”Venäjä on pakotettu” tuhoamaan pienet naapurivaltionsa: Puolan, Romanian, Liettuan ja Suomen.

Suomi putinistien kohteena

Like Ukraine, Finland is one of the countries that can not exist without Russia’s approval. This country, with a border stretching for over 1300 km, is an integral part of the US strategy to encircle Russia. In 1948, Finland and the USSR signed an agreement in which the former saw its sovereignty, and the latter saw its security. It is this agreement that Finland intends to violate by questioning its existence. Depending on the development of events (location of bases, missile launchers), Russia reserves the right to react up to the dissolution of this Nordic state. (linkki)

Ukrainan tavoin Suomi on yksi niistä maista, jotka eivät voi olla olemassa ilman Venäjän hyväksyntää. Tämä maa, jonka raja ulottuu yli 1300 kilometriä, on olennainen osa Yhdysvaltain strategiaa saartaa Venäjä. Vuonna 1948 Suomi ja Neuvostoliitto allekirjoittivat sopimuksen, jossa ensimmäinen näki suvereniteettinsa ja jälkimmäinen turvallisuutensa. Tätä sopimusta Suomi aikoo rikkoa kyseenalaistamalla sen olemassaolon. Tapahtumien kehityksestä riippuen (tukikohtien sijainti, ohjustenheittimet) Venäjä varaa oikeuden reagoida tämän Pohjoismaan hajoamiseen saakka.

Kirjoittajat päättävät sepustuksensa hyvin pahaenteiseen uhkaukseen:

”Moskova ei enää aseta itselleen rajoituksia.” (Moscow will no longer impose any restrictions on itself.)

Uus-bolshevikki soturin verinen pistin heiluu Suomen yllä

Nyt sitten tiedämme, mitä naapurimaasta voi odottaa. Analyysimme mukaan Putin on ”astunut Rubiconinsa yli”, eikä tilanteen kärjistymistä voi enää estää millään myönnytyksellä tai epätoivoisella häsläämisellä ”eskalaation välttämiseksi”. Uus-bolshevikki soturin verinen pistin heiluu Suomen yllä. Jos Ukraina ei kestä meneillään olevaa hyökkäyssotaa, Putinin seuraava kohde on jo katsottu, -kuten edellä kerroin. di-gold

P.S. Jos KGB (nyttemmin FSB) kehui viime vuosituhannella myyränneensä kaikki suomalaiset eduskuntapuolueet, niin ei näytä ahkeruus laantuneen huhtikuussa äänestäjien arvioitaviksi astuvien #pienpuolueidenkaan kohdalla. Työn iloa sinne Varpusvuorille! 🙂 -Sanoihan se Sun Tsukin että vakoilussa joutuu seurustelemaan ei-niin-kivojen tyyppien kanssa.

Luettavaa:

Russian_Civil_War_poster800

Ei koskaan enää yksin

”Voiton päivää” ei ole eikä tule, ennenkuin…

Vähän tunnettu mutta vaarallinen metodi, -ja erittäin ajankohtainen

Nouseeko uudeksi demari-pääministeriksi Gazpromin kaveri?

Janne Myyryläinen myyräsi Suomen turvallisuuden?

Myyrääminen ulottui NATO-EU -turvallisuusyhteistyöhön

Operaatioon osallistumisesta palkitaan julkisuudella, ja muulla kivalla, jota kerho voi säätää

Venäjän media uutisoi ”pakotteiden-vastaisista” mielenosoituksista Suomessa

”Putrioottien” virtuaalinen separatisti-tasavalta ennakoi sotaa

NATO-foobikkojen kokoontumisajot tänään valtioneuvoston portailla, -pakkasesta huolimatta